12 + three =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Conducerea DNA anunţă că fostul şef DNA Timişoara, Tamal Schiffbeck, care s-a sinucis vineri dimineaţa aruncându-se din clădirea instituţiei, era un profesionist desăvârşit şi nu a fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară. Tamas Schiffbeck a condus DNA Timişoara până în anul 2015. Procurorul în vârstă de 48 de ani era căsătorit şi avea doi copii. Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

„Conducerea şi personalul din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, a domnului procuror Tamaş Schiffbeck, un bun coleg şi un profesionist desăvârşit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanţii DNA.

Un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, vineri dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii care găzduieşte instituţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineaţa, aruncându-se de la etajul şase al clădirii care adăposteşte şi sediul DNA Timişoara.

Conform unor surse judiciare, este vorba de procurorul Tamas Schiffbeck, care a fost şef al DNA Timişoara până în anul 2015.

Din primele informaţii, procurorul a venit, vineri dimineaţa, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 2,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...