miercuri, mai 8, 2024
AcasăLocal BTPieton găsit la 40 de metri în câmp după ce a fost...

Pieton găsit la 40 de metri în câmp după ce a fost spulberat de o mașină. Șoferul ar fi făcut infarct (video)

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de duminică spre luni în județ.

Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare pe câmp, după ce a fost lovit în plin de un autoturism condus de un bărbat de aceeași vârstă.

Accident a avut loc la ora două, în localitatea Podriga, comuna Drăgușeni. Șoferul unui autoturism Volkswagen a sunat panicat la 112 că ar fi lovit ceva pe stradă. Ulterior, acesta a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în câmp, la aproape 40 de metri de șosea.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Stației Săveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar si o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Ajunse la locul intervenției, echipajele de intervenție au identificat șoferul, care acuza dureri puternice în piept, dar și o a doua victimă aflată în stop cardio-respirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul a fost stabilit la fața locului, din cauza leziunilor suferite de victimă.

Șoferul autoturismului a fost preluat pentru a fi transporat la spital, fiind solicitată în întâmpinare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, acesta fiind suspect de infarct.

Totodată, pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Cercetările au fost preluate de polițiști.

Șoferul acuza un infarct

Oamenii legii au stabilit că șoferul nu consumase băuturi alcoolice în momentul producerii accidentului. Urmează acum să se stabilească dacă accidentul s-a produs din cauza durerilor în piept ale șoferului, sau acesta s-a simțit rău după ce a realizat nenorocirea produsă. Din primele analize de specialitate efectuate de medici la spital, se pare că bărbatul nu suferise un infarct. Acesta avea modificări la nivelul inimii, cel mai probabil însă ca urmare a sperieturii provocate de accident.

Polițiștii au solicitat intervenția unei platforme SOS Savencu la fața locului pentru a putea tracta mașina de pe câmp. Aceasta a fost transportată într-un service pentru a fi expertizată tehnic.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.2 ° C
11.7 °
9.3 °
64 %
3.1kmh
100 %
mie
15 °
joi
16 °
vin
19 °
sâm
18 °
Dum
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...