1 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe va primi astăzi de la ora 20:00 pe teren propriu vizita formației Dinamo București în cadrul rundei a XXIII-a a Ligii I.  

Pentru „câini”, meciul cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe este capital în lupta de a mai prinde un loc de play-off.  În acest moment, alb-roșii au șanse destul de mici de a mai spera la un loc de play-off. Pentru a rămâne în această luptă, „câinii” sunt condamnați să câștige meciul cu Sepsi mai ales că rezultatul de aseară dintre Astra și Viitorul nu=I avantajează deloc.

Cu o vitorie la Sepsi astăzi, Dinamo ar acumula 28 de puncte și s-ar apropia la cinci puncte de Sepsi cuu trei etape înaintea finalului acestui sezon regular.

În cazul în care nu câștigă duelul cu Sepsi, matematic roș-albii nu vor mai avea nicio șansă la play-off.                      Înaintea partidei de astăzi, Sepsi OSK Sf. Gheorghe se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 33 de puncte în timp ce Dinamo București se află pe locul 11 cu 25 de puncte.

Duelul Sepsi OSK Sf. Gheorghe- Dinamo București va avea loc astăzi de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...