joi, mai 23, 2024
AcasăSportȘcoala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional (Foto)

Școala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional (Foto)

Școala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional.

Recent, în Complexul „Arena Chișinău” din capitala Republicii Moldova, au avut loc Campionatele Europene de Haltere destinate categoriilor Juniori II Youth U17 și U15, competiție la care au participat 356 de sportivi din 34 de țări.

România a deplasat un lot format din 25 de sportivi, șase dintre aceștia fiind legitimați la secția de haltere a Clubului Sportiv (CS) Botoșani. Sportivii botoșăneni pregătiți de staff-ul format din Mircea Flămând, Raluca Olaru, Bianca Ioniță și Oana Elena Hreapcă, au cucerit șase medalii dintre care trei de aur, una de argint și două de bronz.

Performera delegației României a fost Flavia Hreapca. Aceasta a reușit extraordinara performanță de a-și trece în palmares trei medalii de aur în limitele categoriei +81 de kilograme la Juniori II U15. Botoșăneanca a încheiat concursul cu 79 kg la stilul „smuls”, 95 kg la stilul „aruncat” și 174 Kg, la „total”.

O performanță notabilă a reușit să-și treacă în cont la această competiție majoră și Ecaterina Cișmănescu, care a obținut două medalii de bronz. În proba categoriei 81 kg U15, botoșăneanca s-a clasat pe locul 3 la „total” și la „aruncat”, cu 153 kg și 87 kg, iar la stilul smuls a încheiat pe locul 5 cu 66 kg.

Palmaresul delegației botoșănene la Europenele de la Chișinău a fost întregit cu o medalie de argint cucerită Carmen Gînțu, la stilul „aruncat” la  categoria 40 Kg la U15, cu o performanță de 57 Kg, botoșăneanca clasându-se pe locul 5 la „total”  și pe locul 6 la „smuls”.

Foarte aproape de a urca pe podium la această întrecere majoră s-a aflat și Mădălina Butacu. Botoșăneanca a încheiat concursul cu trei locul 4 la „smuls”, „aruncat” și „total”, în limitele categoriei 59 Kg Youth U17.

O clasare pe locul 4 și-a trecut în palmares și Maia Andrei, care a concurat în limitele categoriei 45 kg U15.

În competiția masculină, în limitele categoriei 73 kg la U15, botoșăneanul Cristian Hreapcă a încheiat competiția cu două clasări pe locul 8 la „aruncat” și la „total” cu 105 Kg și 194 Kg și un loc 7, la stilul „smuls”, cu 89 Kg.

„Suntem mulțumiți de rezultate, însă întotdeauna este loc și de mai bine. Sincer mă așteptam la trei medalii și de la Mădălina Butacu, însă nu a fost să fie acum. Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru rezultate”, a declarat Andrei Amos, directorul adjunct al CS Botoșani.

2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA

 

2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA

2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA
2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA

2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA
2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA
2023 EWF U15 & U17 EWC, CHISINAU, MOLDOVA

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
26.6 ° C
26.6 °
26 °
32 %
4.7kmh
45 %
joi
26 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
23 °
lun
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Șefa CJ urmărește mulțumită evoluția colegului din PSD care vrea să o înlocuiască.

EDITORIAL

Acum ceva vreme, aflat prin oraș, m-am intersectat cu Dan Doboș. Dan Doboș rapsodul; țin să fac această precizare deoarece vreau să atrag atenția...

EPIGRAMA ZILEI

Unși pe față cu nămol, Și purtând  pe  cap prosoape, Plozii sunt în fundul gol, Iar mămicile aproape... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...