MATRIŢA ZILEI – 17.11.2021/15.6.13.4.

111111 4 7
22 5
3 6

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de puternica cifră 8 și ne aduce o voință indestructibilă, responsabilitate, asumare, siguranță, control al emoțiilor și al gândurilor în contextul unor acțiuni brave și ieșite din tipar (5). Totodată vine cu armonie (6) ca rezultat al eforturilor depuse până acum, al muncii cu noi înșine (4) pentru a ne putea adapta și evolua (3 în aceste circumstanțe tulburi și ciudate. Chiar dacă unii dintre noi s-au ales cu răni, cu cicatrici, este util de știut că acestea se vindecă și că nu trebuie să renunțăm niciodată, indiferent cât e de grea calea pe care am ales să mergem. Acum știm că puterea care vine din interior este mai mare decât cea fizică și că energia (22), voința, emoțiile înălțătoare, curajul și credința (7) sunt în noi și reprezintă cheia succesului și a prosperității noastre în planurile subtile, nevăzute.

Chiar dacă pentru unii aroganța și răzbunarea, dorințele ascunse care sabotează pe dinăuntru sunt încă prezente, este util de știut că nu reprezintă soluții benefice și că tot ceea ce pot obține folosindu-se de ele este suferința, durerea, agonia. În momente dificile puterea este de folos, însă dacă abuzăm de ea în cadrul relațiilor noastre, poate aduce izbucniri vulcanice și ieșiri dramatice (111111).

Azi este timpul să renunțăm la vechile bagaje emoționale, la gândurile haotice, la revoltă și să îmbrățișăm o nouă zi. Ultima perioadă a fost foarte dificilă, iar energia zilei de azi ne trimite de știre că lucrurile sunt pe cale să se mai îmblânzească, pentru că la nivel de colectivitate, pentru cei care au ales cu sufletul, cu sinele autentic, vindecarea este în plin proces de desfășurare, fizic se simt mai bine, energia crește, iar perspectiva asupra vieții nu mai este așa de sumbră. Multe frici se dizolvă, iar în locul lor începe să se dezvolte o energie blândă, tolerantă , încep să apară noi idei, proiecte, relațiile care au fost încercate și au trecut de testele universului încep să se echilibreze. Cele destrămate sunt lăsate trecutului, iar oamenii se ridică și pornesc mai departe fiecare pe noul drum, cu viziuni noi asupra vieții. Cei care realizeză că sunt îndeajuns exact așa cum sunt, devin mai conștienți de calea spirituală, capătă înțelepciune și se debarasează de gunoiul trecutului și de tot ceea ce este material și nu le mai folosește. Evident, păstrează exact strictul necesar și plăcut al lumii materiale, focusându-se asupra creșterii spirituale și a cunoașterii de taine, care, chiar dacă au stat în fața lor tot timpul, nu a fost vremea potrivită pentru a fi văzute, simțite și înțelese cu adevărat.

Recomandarea zilei. Energiile tind să se mai tempereze, deși încă impulsivitatea ,încăpățânarea și tensiunile sunt la cote destul de înalte. Încă pășim pe teren minat și dacă nu suntem cu băgare de seamă, putem scăpa frâiele. Avem voință și energie, ne trebuie doar puțină organizare (lipsă 8) și toleranță (lipsă 9). Matrița de azi aduce destule avantaje, dacă, bineînțeles, știm să le utilizăm, mai ales că și azi e util ”să fim”, mai presus de ”să avem” sau ”să facem” ceva în mod deosebit. Acele acțiuni inspirate vin de la sine în energia lui 8 format din 1 – determinare și 7- înțelepciune, deci, cel mai indicat este să ne lăsăm purtați de univers, fără să forțăm ceva, pentru că puterea interioară lucrează pentru noi și în beneficiul nostru dacă îi dăm voie. Chiar dacă azi nu reușim să ne atingem dorințele, este important de știut că este în defavoarea noastră să transformăm speranța în amărăciune, pentru că nu ne-a ieșit acum, dar și mâine e o zi. Ghidarea interioară este mereu prezentă și ne îndeamnă să o ascultăm și să avem încredere în noi, urmându-ne vocea călăuzitoare dinăuntrul nostru.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 17.11.2021 la ora 17:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8256

Anca SOFIAN

Deja ai votat!