spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăActualitateaCum era gambling-ul online acum 20 de ani?

Cum era gambling-ul online acum 20 de ani?

Nu este deloc simplu să privim în trecut și pentru cea mai mare majoritate a oamenilor, trecutul contează mai puțin decât contează prezentul. Dar trecutul relativ apropiat poate fi destul de interesant mai ales că în ultimul timp, lucrurile și industriile au evoluat într-un ritm destul de alert. Să privești înapoi 20 de ani ar fi un experiment destul de interesant.

Ce apreciau jucătorii de atunci, rămâne valabil și acum?

Răspunsurile au fost mai mult decât prețioase. Aparent, foarte mulți dintre jucătorii vechi apreciau la cazinourile online faptul că fenomenul este extrem de convenabil. La Fortuna online este foarte simplu să începi o sesiune de pariere online și momentul de trecere de la offline la online a fost unul foarte bine apreciat.

Un alt factor care era apreciat la cazinourile online de acum 20 de ani era că îi scutea pe cei care își doreau să meargă într-o vacanță de gambling de taxele de cazare. Majoritatea cazinourilor erau construite la parterul hotelurilor sau amplasate în stațiuni destul de scumpe. Practic nu puteai să mergi în cazino dacă nu erau implicate și alte cheltuieli precum un sejur, o vacanță sau taxele plătite pentru una sau mai multe seri la hotel.

Lipsa regulamentului care îți impunea o anumită conduită a reprezentat și ea un avantaj pentru avangardiști. Cele mai cool cazinouri de acum 20 de ani te obligau practic să porți costum sau să respecți un cod vestimentar. Atunci când joci online, poți fi îmbrăcat așa cum îți dorești și nu trebuie să te gândești și la acest aspect înainte de sesiunea de joc.

Ca să concluzionăm acest aspect, totul se schimbă și evoluează spre un singur punct comun: Confortul jucătorului. Toate schimbările au început să se concentreze în jurul jucătorului. Cu cât acesta este mai relaxat, are acces mai simplu la jocuri și are cât mai multe opțiuni, totul este perfect.

Sumele de bani pariate au crescut enorm

Este clar că în 20 de ani, odată cu explozia economiei și cu fenomenul de inflație, sumele erau obligate să crească, dar dacă vedem cifrele reale, nu s-ar fi putut gândi nimeni la o creștere procentuală atât de mare. În urmă cu aproximativ 20 de ani, suma totală de bani care era pariată în toată industria de cazino putea fi estimată undeva în jurul sumei de 200 de milioane de dolari pe an.

Dacă privim în prezent, acele 200 de milioane aproape că se transformă în miliarde. Anul acesta vorbim despre un total de 45 de miliarde de dolari, numai bani care sunt pariați în fiecare an de către jucători. Banii aceștia puteau fi pariați și atunci, poate cu câteva procente mai mici, dar lucrul care a schimbat jocul a fost internetul.

Acum cazinourile au ajuns la toți oamenii cu ajutorul internetului, accesul este foarte simplu și toată lumea începe să bage bani în cazinouri. Internetul este totul.

Avantajele și dezavantajele cazinourilor online nu s-au schimbat

Ce vei auzi foarte des acum în industria de gambling din punct de vedere negativ sunt acuzații și avertizări din partea celor care nu sunt de acord cu digitalizarea jocurilor de noroc. De exemplu, ceea ce se zvonea foarte mult acum 20 de ani despre jocurile de noroc și cazinouri online era faptul că nu sunt deloc sigure, că jucătorii ar putea fi furați foarte ușor și că cel mai inteligent lucru pe care ar trebui să îl facă un stat este să le interzică.

Oamenii erau atât de speriați de o evoluție tehnologică importantă, încât preferau să o blocheze și să continue să facă banii așa cum știau ei mai bine deja. La fel s-a întâmplat și în momentul în care cineva s-a decis că ar trebui digitalizate și loteriile. Foarte multe scandaluri au avut loc atunci pentru că firmele cu foarte mulți bani nu înțelegeau cum loterii de zeci de miliarde de dolari s-ar putea muta online.

Existau jocuri gratuite?

Nu am reușit să identificăm informații clare despre acest aspect dar dacă în cazinourile online de acum 20 de ani nu te puteai juca gratuit la jocurile pe care doreai să le încerci, faptul că acum acestea sunt gratuite dă dovadă de o capacitate incredibilă de evoluție a industriei. De ce să lași oamenii să joace gratuit când interesul tău este să faci bani? Se pare că și aceasta a fost o idee bună.

Concluzie

Ce se întâmpla în industria de cazinouri de acum 20 de ani? Nu foarte multe lucruri diferite. Majoritatea elementelor de bază ale jocurilor s-au menținut până astăzi, dar ne putem uita pe harta legalizării acestor cazinouri online pentru a identifica numărul foarte mare de state care au ales să facă jocurile de noroc online legale pentru a mulțumi pe toată lumea. S-a creat un ecosistem nou care ajută și economia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.2 °
81 %
0.4kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...