sâmbătă, mai 11, 2024
AcasăActualitatea5 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți experiența la jocul de ruletă

5 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți experiența la jocul de ruletă

Atunci când spun „cazino”, cei mai mulți oameni își imaginează un jucător în fața unei mese de ruletă, cu pumnii strânși și ochii concentrați pe bila ce urmează să se oprească pe un umăr de culoare neagră sau roșie. Chiar dacă în cazinouri sunt și alte distracții precum păcănele, poker, Blackjack, zaruri ș.a., ruleta este jocul emblematic.

În cazul în care ești pasionat de acest joc, nici măcar nu este nevoie să te duci într-un cazinou stradal pentru câteva minute/ore de relaxare. Ai ruleta la doar câteva click-uri distanță, în cazinourile online. Deschizi cont în 2-3 minute, îți mai ia un minut ca să transferi 20-30 de lei și poți să te distrezi.

Prima condiție ca divertismentul să nu se transforme în sursă de stres este să nu joci mai mulți bani decât îți permiți. Pune răul în față și gândește-te că îi vei pierde. Până la urmă, ruleta este un joc sută la sută de noroc. Nu poți fi sigur de câștig indiferent ce strategie „extraordinară” ai găsi pe Internet. Dacă ai noroc, cu atât mai bine!

Ideea este să nu îți faci speranțe pentru a nu avea dezamăgiri. Nu te gândi că vei da lovitura, ci intră în joc cu un singur gând, acela de a te distra. Fiecare rotire generează adrenalină, indiferent că la finalul ei câștigi sau pierzi. Trăirile din timpul rundei sunt aceleași. Cu cât stă bila mai mult în „suspans”, cu atât investiția făcută prin miza plasată este mai reușită.

Acum, că am lămurit acest aspecte, iată 5 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți experiența la jocul de ruletă:

Profită la maxim de promoții

Spuneam că trebuie totdeauna să aloci doar bugetul pe care îți permiți să pierzi. Din fericire, dacă joci la un cazinou online, acest buget se poate dubla grație ofertelor de bun venit. Operatorii îți oferă fonduri suplimentare la prima depunere pentru că îți deschizi cont, iar extra bani înseamnă extra distracție. Să presupunem că alimentezi contul cu 40 de lei și mizezi câte 2 lei la fiecare rundă pe numărul 16. Ai 20 de runde la dispoziție, dar bila aterizează pe „16” în runda 24. Ei bine, dacă profiți de o ofertă prin care primești 40 de lei fonduri suplimentare, înseamnă că ai un buget total de 80 de lei, deci poți juca 40 de runde, care „acoperă” și runda 24. Există promoții de acest gen și pentru clienții deja existenți, la realimentarea contului.

Mai nou, cazinourile online oferă și fonduri suplimentare fără depunere, adică trebuie doar să îți deschizi cont pentru a juca la ruletă.

Joacă în cazinourile live

Dacă ești adeptul strategiilor și îți dorești să le poți testa într-un cadrul real și nu într-unul virtual, sfatul nostru este să alegi cazinourile live de pe platformele online, adică cele unde jocurile sunt făcute de crupieri precum cei din cazinourile terestre.

De ce? Pentru că rezultatele rotirilor de la ruleta live decurg la fel ca în oricare cazinou terestru, cu crupieri. Cu alte cuvinte, la ruleta live, „casa” nu poate controla deznodământul rotirii. Totuși, nu încerca să folosești metode oarbe progresive precum Martingale sau Fibonacci, întrucât riști să-ți fie închis contul și să-ți pierzi banii, deoarece încerci să trișezi; aceste restricții sunt menționate în termenii și condițiile operatorilor.

În plus, oferta live este mai bogată decât cealaltă. De pildă, Mr Bit Casino are șapte mese live cu dealeri care te ajută să petreci timp de calitate.

Pentru mai multe șanse, alege ruleta europeană

În ofertele cazinourilor online licențiate sunt două tipuri principale de ruletă: europeană și americană. Între ele există o singură diferență: cea europeană are simboluri de la 0 (pe verde) și de la 1 la 36 (alternativ, pe roșu și pe negru), în timp ce ruleta americană are aceleași simboluri, plus „00” (pe verde). Nu pare mare lucru, dar acel număr în plus micșorează semnificativ șansele de câștig atunci când parieri pe număr sau pe culoare. Concret, avantajul casei este de 2.703% la ruleta europeană și 5.263% la ruleta americană.

Stabilește-ți o țintă de profit

Este ceva normal să câștigi la ruletă, dar se întâmplă foarte rar să câștigi mulți bani dacă nu ai un buget pe măsură. Toate jocurile de noroc sunt gândite în așa fel încât casa are câștig de cauză pe termen lung. Altfel, cazinourile, fizice sau online, ar da faliment. Poți pierde în doar câteva minute tot ce ai câștigat în luni de zile, dacă nu ești înțelept. Stabilește-ți o țintă de profit pentru fiecare zi. Dacă ai atins-o, oprește-te. De asemenea, alocă-ți un buget zilnic pentru ruletă. Dacă l-ai epuizat, închide site-ul.

Nu juca la recuperare

Am lăsat la urmă un sfat foarte important, care te ajută să nu pierzi toți banii în timp record. Împarte bugetul în mize egale și nu le schimba chiar dacă intri într-o serie pierzătoare. Dacă mărești miza doar pentru a recupera cât mai repede pierderea, mai mult ca sigur ajungi la faliment. Poate că o dată sau de două ori această practică va reuși, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă atunci când depinzi exclusiv de noroc.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.1 ° C
15.6 °
12.7 °
57 %
2.8kmh
49 %
sâm
19 °
Dum
15 °
lun
15 °
mar
16 °
mie
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pentru încurajarea sportului se semnalizează clar că există și surse alternative de apă.

EDITORIAL

Analizând toate trăsăturile și caracteristicile cu care oamenii au fost înzestrați de către Divinitate, constatăm lesne o corespondență clară cu lumea animalelor în ceea...

EPIGRAMA ZILEI

Elena ce mișca partide În cazul lui, și-a schimbat genul Că altfel, nu-l putea ucide; Deci asasin a fost ... elenul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...