spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăActualitateaFinanțare pe timp de pandemie: 5 motive pentru a alege amanet de...

Finanțare pe timp de pandemie: 5 motive pentru a alege amanet de acasă

Aveți nevoie de finanțare rapidă acum în perioada pandemiei? Mulți români apelează la serviciile de amanet de acasă ale companiei TEZAUR, pentru că acest brand a devenit lider al pieței de amanet din capitală. TEZAUR Investment Group deține peste 50 de agenții deschise în București și face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din capitală – Grupul TEZAUR. Are peste 120 de specialiști în domeniu (care realizează evaluarea corectă a bunurilor din aur pentru amanet) și peste 11 ani experiență pe piața serviciilor financiare.

5 motive pentru a alege amanet de acasă

  1. Pandemia de coronavirus a schimbat profund obiceiurile și stilul de viață al oamenilor. Nevoia de bani în ziua de azi este mai mare ca niciodată, din cauza situației create de pandemie în ultimii doi ani. Oamenii au nevoie de numerar pentru tratamente sau plata unor datorii și de asta caută soluții rapide, care nu necesită întocmirea unui dosar cu documente financiare și nici explicații cu privire la motivul împrumutului în bani (cum se întâmplă la bănci și alte instituții financiare). Prin serviciile online amanet de acasă TEZAUR ei pot obține rapid și ușor un împrumut oricând, din București sau din țară.
  2. Acum orice persoană cu vârsta de peste 18 ani poate obține bani rapid, prin acest serviciu online. Este foarte simplu să te înregistrezi și să te autentifici în contul personal, pe care îl vei crea pe site, pentru ca apoi să ai acces la toate servicii online avantajoase de finanțare. Împrumuturile de acest fel sunt mai ușoare decât ți-ai putea imagina și permit tuturor clienților să obțină condiții mai favorabile decât în trecut, acum în timpul pandemiei. În perioada 01-31 Octombrie 2021 pentru contractele încheiate prin serviciul TEZAUR amanet de acasă, poți beneficia de un preț mai mare la gramul de aur. De asemenea, ai posibilitatea de a primi și un VOUCHER cadou cu 10% extra reducere la achiziționarea de bijuterii de pe www.tezaurshop.ro.
  3. Prin acest serviciu online de creditare cu garanții din aur, amanet de acasă TEZAUR poți obține un împrumut în bani într-un mod rapid și discret, fără a fi nevoie să te deplasezi la o agenție fizică din București. Acest lucru este un mare avantaj în pandemie, deoarece acum se recomandă evitarea locurilor aglomerate și a plăților în numerar în magazine.

La TEZAUR completezi un formular de comandă virtual, în care vei specifica gramajul și puritatea (14K, 18K, 22K)  pentru bunurile din aur. După ce introduci gramajul, vei primi informații despre împrumutul pe care îl poți obține și apoi nu mai rămâne decât să soliciți ridicarea bunurilor de acasă.

Prin acest serviciul online oferit de TEZAUR închei un contract de amanet direct de acasă și primești banii direct în contul bancar. Bunurile pe care dorești să le amanetezi vor fi preluate și transportate gratuit printr-o firmă de curierat parteneră la sediul TEZAUR, specialiștii vor evalua bunurile și vor transmite oferta finală pe mail. Ulterior bunurile sunt depozitate în deplină siguranță, într-un loc adecvat, securizat al agenției.

  1. Serviciul amanet de acasă TEZAUR îți oferă și alte avantaje prin intermediul contului pe care îl vei crea pe site-ul agenției, în care trebuie să furnizezi doar câteva date (numele și prenumele, adresa email, numărul de telefon, adresa pentru ridicarea bunurilor pentru amanet și datele referitoare la un cont IBAN în care se vor vira banii). În contul tău de client de pe site:
  • Îți vei putea vizualiza toate contractele, nu doar pe cele active, de pe computer sau chiar de pe smartphone;
  • Ai posibilitatea de a verifica și gestiona online, foarte rapid, contractele de amanet;
  • Vei putea prelungi unul sau mai multe contracte de amanet ușor, în același timp, doar cu un click;
  • Ai posibilitatea de a achita parțial sau integral un contract sau mai multe, prin plata cu cardul online;
  • Poți vedea comisionul datorat la zi pentru toate contractele active;
  • Poți să rambursezi împrumutul chiar și total, să păstrezi bunurile gratuit, în siguranță, în seiful TEZAUR și când ai nevoie de bani, cu un singur click să ceri un nou împrumut, iar suma îți este virată imediat în cont.
  1. Agenția pune la dispoziția clienților săi gratuit și noua aplicație mobilă TEZAUR ONLINE. Prin această aplicație primești notificări automate prin care, spre exemplu, îți este amintită data scadenta a anumitor contracte pe care le-ai încheiat în agențiile TEZAUR sau online pe www.tezaur.com.
Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...