spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitateaDescoperă farmecul sloturilor Megaways cu +243 de combinații de plată

Descoperă farmecul sloturilor Megaways cu +243 de combinații de plată

Industria cazinourilor online a avut motoarele turate la maxim în ultimii ani, ascensiunea continuă datorându-se, în mare măsură, evoluției segmentului de sloturi, care reprezintă aproximativ 90% din oferta fiecărei platforme de jocuri de noroc.

Totodată, secțiunea de păcănele online este și cea mai dinamică. An de an, sunt adăugate noi jocuri, tot mai sofisticate ca și grafică sau mecanism de câștig. Sloturile care au între 3 și 5 linii de câștig au primit titulatura de „sloturi clasice”, un eufemism pentru „vechi”. Între timp, au apărut păcănele cu până la 100 de linii de plată, apoi cele cu +243. Pot fi încercate toate fără niciun ban pe site-urile care oferă sloturi gratis.

Combinațiile câștigătoare se formează pe toate direcțiile

Progresul tehnologic a adus schimbări majore și în ceea ce privește modul în care se formează combinațiile câștigătoare pe o linie de plată. În mod obișnuit, asocierile de simboluri care aduceau câștig se făceau doar de la stânga spre dreapta. În prezent, există sloturi în care se formează combinații câștigătoare și pe verticală și pe diagonală.

Anul 2015 a fost unul de referință în istoria sloturilor online. Atunci, Big Time Gaming a  lansat „Dragon Born”, jocul cu mulinete Megaways și peste 115.000 de moduri de câștig. Un an mai târziu, producătorul amintit a perfecționat mecanismul Megaways în slotul Bonanza cu 6 tamburi, fiecare prevăzut cu modificator care schimba în mod aleator numărul de simboluri, rezultând până la 117.649 de moduri de câștig. La păcănelele de tipul Megaways, fiecare rotire este unică, numărul simbolurilor care se opresc pe role schimbându-se continuu.

Flower Fortunes are 531.441 de moduri de plată

Treptat, tot mai mulți producători au început să dezvolte sloturi de acest tip, cumpărând licența de la Big Time Gaming. Flower Fortunes (produs de Fantasma Games) este jocul cu cele mai multe modalități de câștig de pe piață în acest moment (531.441), dar supremația lui nu va mai dura mult timp. Reprezentanții industriei sunt de părere că se va ajunge până la 60 de milioane de combinații câștigătoare posibile!

Pe lângă șansele mai mari de a alinia simboluri identice, sloturile Megaways oferă jocuri gratuite, câștiguri în cascadă, multiplicatori și chiar simboluri misterioase. Iată câteva exemple de păcănele din această categorie foarte apreciată de amatorii de jocuri de noroc.

Maze Escape Megaways este produs de Relax Gaming. Jocul se desfășoară pe 6 role și 7 rânduri, având funcții speciale precum rotiri suplimentare, multiplicatori aleatorii, role Wild, multiplicatori Wild. Una dintre cele mai profitabile funcții este Shifting Maze Avalanche, prin care simbolurile câștigătoare dispar, lăsând locul altora în cadrul aceleiași runde.

Queen of Wonderland Megaways este produs de iSoftBet, fiind inspirat din povestea de mare succes „Alice în Țara Minunilor”. Jucătorul beneficiază de până la 117.649 de posibilități de câștig, iar funcțiile speciale sunt reprezentate de rotiri gratuite, rotiri suplimentare în cadrul seriei de rotiri gratuite, simboluri mystery (precum simbolul Pisică, ce transformă toate pictogramele în simboluri de același tip) și multiplicatori. Este un slot cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că rotirile norocoase sunt mai rare, dar pot aduce câștiguri însemnate.

King of Cats Megaways este produs de Big Time Gaming și oferă tot până la 117.649 de moduri de câștig. Poate fi jucat în două moduri, Lion sau Puma, fiecare oferind o experiență de joc diferită. Modul Lion vine cu Wild-ul mega și cu până la 20 de rotiri gratuite generate de simbolul Scatter, în timp ce modul Puma are Wild-uri stacked și serii de până la 24 de rotiri gratuite. Principalul punct de atracție este reprezentat de jackpotul care multiplică miza de 56.620 de ori!

Twin Spin Megaways este produs de NetEnt, având până la 117.649 de posibilități de câștig. Acest producător a introdus sistemul Twin Reels, care mărește considerabil șansele de a obține combinații care plătesc. Apoi, sunt funcții precum role în cascadă, Scatters, Wilds și învârtiri gratuite. De asemenea, simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate, fiind înlocuite cu un set nou de pictograme, până când nu se mai obțin câștiguri. Cu puțin noroc, o singură rotire poate genera și zece câștiguri, sau chiar mai multe.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
17.6 °
55 %
2.4kmh
61 %
mie
18 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...