7 jocuri noi pe care le poți încerca in cazinourile online

Cazinourile online din Romania au devenit foarte populare in ultimul timp. Foarte multi jucatori prefera jocul online iar sloturile sunt in topul preferintelor. Producatorii si operatorii de jocuri de cazino lanseaza  in mod constant sloturi noi. Iata mai jos o selectie cu cele mai recente aparitii: 

  1. Chilli Heat Megaways – Un joc foarte interesant lansat de compania Pragmatic Play, care are o variație ridicată și o grafică excelentă. Oferă numeroase posibilități de câștig, iar RTP-ul este de 96.5%. Printre simbolurile sale se regăsesc o vulpe, un vânător, o sticlă de sos iute și diverse litere. În plus, are nu mai puțin de 200.704 moduri de câștig, iar prezența simbolului Wild este tot timpul de  bun augur. 
  1. Dead Man’s Trail – Jocul celor de la Relaxing Gaming ne transpune tocmai în Caraibe, în lumea piraților. Are o schemă 5×4 și variație ridicată. Grafica jocului este peste medie, fiind foarte apreciată de utilizatori. Iar printre simboluri se regăsesc diverși pirați fioroși. Dead Man’s  Trail are un RTP de 96.29% și beneficiază inclusiv de Trail Bonus,  care se activează dacă 3 sau mai multe simboluri Bonus apar pe role. În plus, beneficiază și de mai multe acțiuni speciale, pe care utilizatorii le apreciază. 
  1. Rob the Bank Luck Break Extra – Cu o coloană sonoră care te introduce direct în lumea unui jaf, acest joc este cu siguranță unul care te trimite și în lumea Americii din anii ’20. Un mafiot cu trabuc în gură, o pălărie elegantă, teancuri de bani și un ceas de lux sunt printre simbolurile principale ale acestui joc. Desigur, există substitut Wild și scatter. 
  1. Dr Toonz – Un nou titlu din portofoliul Play’n GO, Dr Toonz te transpune într-o lume chimică. Sunt multe funcții speciale, precum încărcări galbene, care activează Metamorphosis, cele roșii Disintegration, iar cele albastre Quantum Wilds. În  plus, funcția Multipliers aduce până la 64 de rotiri gratuite. E un joc foarte distractiv, care oferă numeroase posibilități de câștig. 
  1. Hot Burning Wins – Un joc dezvoltat de compania Playson, care, pe cât de simplu e, pe atât de distractiv e. E un joc clasic cu fructe, dar care are o grafică adaptată la anul 2021. Șeptarii sunt simbolurile cele mai râvnite, alături de clopoței și lingoul de aur pe care scrie BAR. Hot Burning Wins e apreciat în special de cei care sunt la început când vine vorba despre distracția la aparate sau de cei care sunt obisnuiti cu celeberele jocuri de pacanele Burning Hott  
  1. Arthur and the Round Table – Acest joc a fost creat de NYX și te transpune într-o lume aparte, în care simboluri sunt împăratul Arthur, Merlin, un soldat cu o armură de oțel, un scut și celebrele cupe. Arthur and the Round Table este un joc care oferă rotiri gratuite, are scatter, simbol wild, iar coloana sonoră te trimite cu câteva secole în urmă.
  1. Fortune finder with HollyRoata norocului este una dintre cele mai apreciate emisiuni din istoria televiziunii, iar in foarte multe cazinouri te poți distra chiar și tu cu un asemenea joc. Fortune finder with Holly îți permite să alegi diverse numere, iar frumoasa Holly va învârti roata și îți vei putea înmulți mizele.
Deja ai votat!