Comandă în siguranță plante, flori, arbuști și produse de grădinărit, fără reclamații ulterioare

0
9

Este dificilă identificarea unui furnizor de material săditor profesionist, care să respecte toate normele în vigoare. De cele mai multe ori, cei care plasează comenzi fără o documentare prealabilă sau o recomandare pot fi dezamăgiți de produsele pe care le primesc. Iar reacțiile negative nu întârzie să apară. În plus, bugetul este afectat, iar timpul pierdut.

Ce ar trebui să știe cineva pasionat de grădinărit? Cineva care-și dorește să primească material săditor de calitate, la un preț incredibil? Răspunsul, în cele ce urmează.

Ceea ce contează: seriozitatea și experiența

Pentru rezultate impecabile în ceea ce privește calitatea materialului săditor, a semințelor sau a plantelor, persoanele care vor să comande online trebuie să aibă în vedere următoarele lucruri:

  • este recomandat ca furnizorul să aibă o experiență dovedită în ceea ce privește piața semințelor și a materialului săditor
  • furnizorul trebuie să dețină o gamă variată de produse; de la butași de trandafir la puieți de pomi fructiferi, specii de pomi columnari sau plante ornamentale
  • o politică de retur corespunzătoare, care să asigure clientul că nu exista niciun risc
  • garanție de 100% pentru materialul săditor, timp de 90 zile
  • modalități flexibile de plată
  • produse certificate
  • livrare rapidă
  • furnizorul trebuie să pună la dispoziția tuturor un catalog care să conțină produse existente în ofertă, iar acest catalog să poată fi descărcat de pe site
  • existența unui serviciu specializat de asistență telefonică și online, valabil atât pentru clienți cât și pentru persoane care doresc să afle mai multe detalii despre produse.

Aceștia sunt cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare atunci când vine vorba de comandarea de material săditor precum plante, flori, arbuști, de la un furnizor online.

Pasionații de grădinărit comandă în siguranță

În urma celor mai populare review-uri lăsate pe site-urile de specialitate, se poate observa că magazinul online GrădinaMax se află în topul preferințelor.

GrădinaMax este unul dintre cei mai cunoscuți și mai populari furnizori de material săditor, cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea semințelor, bulbilor și plantelor vii. Aceștia colaborează numai cu pepiniere certificate, pentru ca pasionații de grădinărit să primească doar cei mai bun. Mai mult, toate produsele comandate vin însoțite de broșuri agrotehnice, cu instrucțiuni și recomandări.

Reclamații GrădinaMax? Toți cei care au comandat material săditor au fost mai mult decât mulțumiți.

,,Bună ziua! Mulțumesc pt produse, Grădinamax, la momentul acesta, plantele arată perfect. Am mutat frumoasele mele căpșuni din ghivece, în grădină, pt că în momentul când au ajuns stolonii, vremea nu a permis plantarea acestora direct în grădină. Am 4 soiuri, plus un soi-atârnătoare, sper ca toate să meargă bine, să dea rod bun pt că vreau să măresc suprafața de teren cu căpșuni. Numai bine și spor la grădinărit!’’ a spus Viorel.

,,Am cumparat mai multe feluri de sempervivum dar aceasta este mai deosebita. Au venit ambalate impecabil!’’ a spus Mariana.

Concluzia este următoarea: pasionații de grădinărit sau grădinarii cu experiență care nu vor să fie dezamăgiți, trebuie să apeleze la serviciile unui magazin de specialitate, care poate garanta calitatea produselor oferite.

Deja ai votat!