marți, aprilie 16, 2024
AcasăActualitateaEste Ruleta Franceză cel mai profitabil mod de Ruletă?

Este Ruleta Franceză cel mai profitabil mod de Ruletă?

Când vine vorba despre cele mai populare jocuri de ruletă disponibile, foarte puține variante pot oferi șanse de câștig mai mari decât ruleta franceză. Acest mod de ruletă are o reputație destul de puternică pe care și-a construit-o în foarte mulți ani. În prezent, jucătorii susțin că ruleta franceză, care are un RTP de 98.65% este poate cel mai mare RTP ce poate fi găsit la o ruletă.

În acest articol vom vorbi despre acest subiect și vom stabili dacă acest lucru este adevărat și dacă ruleta franceză chiar este un joc de top.

De ce este atât de specială ruleta franceză?

Ruleta franceză și discuțiile în care este regăsită aceasta sunt destul de rare, dar și mai rare sunt momentele când aceasta este comparată cu celelalte variante. Vlad Cazino oferă o gamă variată de jocuri de ruletă și este un exemplu destul de bun la care ne-am putut gândi. Revenind la discuția noastră, ruleta franceză poate fi găsită cel mai frecvent în cazinouri Europene și mai frecvent decât atât în cazinouri online unde furnizorii de jocuri de noroc au inclus-o în ofertă.

Dar totuși de ce este atât de specială? Haide să ne uităm împreună la aspectele care o fac atât de specială și de apreciată în industria de cazino.

Fiind un joc de ruletă de tip European, ruleta franceză, la fel ca și cea Americană și ca multe alte versiuni secundare, conține 37 de buzunare unde bila poate ateriza când runda este pornită. Aceste buzunare sunt reprezentate de toate cifrele și numerele de la 1 la 36, inclusiv un 0. Cifra 0 aduce deseori mai multe avantaje casei decât jucătorilor, dar despre asta vom vorbi separat.

La Partage – La Partage sau En Prison este una dintre lucrurile pe care ruleta franceză la aduce în plus față de celelalte tipuri de ruletă. De exemplu, dacă în timpul rundei, bila va ateriza pe cifra 0, iar pariul tău a fost de 100 RON, tu vei primi 50 RON înapoi, funcție care crește destul de mult RTP-ul jocului.

O privire de ansamblu asupra celorlalte jocuri de ruletă

Așa cum spuneam, există mai multe tipuri de ruletă, iar dacă ne uităm la elementele definitorii din fiecare joc, vom înțelege de ce ruleta franceză este una dintre cele mai apreciate. Pe lângă variantele cunoscute, unele cazinouri mai oferă și jocuri mai mici care fie seamănă cu ruleta fie folosesc mai mult sau mai puțin regulile din ruletă.

Ruleta Americană

Vom avea în vedere doar caracteristicile principale de la fiecare ruletă. Astfel, ruleta Americană are 38 de buzunare, cu cifre și numere de la 1 la 36, un buzunar cu cifra 0, dar și un alt buzunar cu cifra 00. Aici este principala diferență care ar trebui din start să te convingă de faptul că ruleta franceză este mai avantajoasă. Acel buzunar de 00 este un factor care scade șansele de câștig.

Așadar, după un calcul simplu, față de RTP-ul ruletei franceze de 98.65%, ruleta Americană are un RTP de 94.76%.

Ruleta Europeană

Cum am spus și câteva rânduri mai sus, ruleta Europeană este foarte asemănătoare cu cea franceză. 37 de buzunare, cifre de la 1 la 36 și un buzunar cu cifra 0. RTP-ul la această ruletă este de 97.30%. Ruleta franceză are un RTP ceva mai mare mulțumită funcției La Partage.

Ruleta Mini

Mini Ruleta nu este cel mai cerut joc de ruletă și nici nu este întâlnit foarte des în cazinourile fizice, dar nici online. Cuvântul Mini este un mod foarte eficient de a descrie această ruletă deoarece ea conține doar 13 buzunare inclusiv cel cu cifra 0. RTP-ul pentru Mini Ruletă este de 92.30%, iar dacă veți întâlni o variantă cu funcția La Partage, acestea au un RTP de 96.15%. Destul de convenabil pentru un joc cu doar 13 buzunare.

Un joc plătește mai bine decât ruleta Franceză

Deși Ruleta Franceză este cea mai profitabilă dintre toate, există un anumit joc de ruletă care ar putea să ofere RTP mai mare și implicit șanse mai mari de câștig. Este vorba de Ruleta Progresivă. Acest tip de ruletă funcționează de obicei ca unul obișnuit doar că în timpul jocului, toți participanții au oportunitatea de a efectua un pariu special care îi califică pentru Jackpot.

Nu se știe exact modul în care va fi câștigat Jackpotul și evident că nu va fi deloc simplu, dar frecvent, acesta a fost câștigat când bila a oferit un pariu câștigător pentru același număr, mai multe runde consecutiv.

În ceea ce privește RTP-ul, va trebui să te joci ceva timp pentru a simți că ai șanse. Fiind un jackpot progresiv, acesta va crește de la rundă la rundă, ceea ce înseamnă că și RTP-ul va face fix același lucru. Acest mod de ruletă poate chiar să ajungă la 100% RTP și chiar mai mult.

De ce Ruleta Franceză este totuși cea mai apreciată?

Dacă nu ai obiective stabilite strict pentru jackpot, ruleta franceză se întoarce pe tronul ei fiind cel mai bun și recomandat mod de joc de ruletă existent. Nu ai nevoie să câștigi un jackpot pentru a te putea bucura de câștiguri mari sau cel puțin de profit. Ai un RTP de 98.65% în orice moment al jocului, fără oscilații.

Dacă ești și concentrat să obții câștiguri pe termen scurt, din nou, ruleta cu jackpot progresiv nu mai este o opțiune. Ruleta Franceză este pe locul 1 din toate punctele de vedere și îți recomandă să joci și tu când ai ocazia.

Concluzie

În încheiere, am aflat de ce Ruleta Franceză nu va fi detronată foarte curând și cred că am reușit să îți oferim suficiente argumente pentru a putea lua decizia corectă. Modelul de bază este cel de ruletă Europeană, dar modelul Francez are acele funcții La Partage care fac diferența. Data viitoare când intri în cazino, știi ce va trebui să joci.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10 ° C
12.7 °
9.4 °
88 %
1.6kmh
34 %
mar
27 °
mie
9 °
joi
6 °
vin
12 °
sâm
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Și se plâng oamenii că nu sunt parcări în oraș. Iată că sunt, dar nu știu ei să le identifice.

EDITORIAL

De ceva timp suntem efectiv striviți de campania electorală, iar cei care visează la un nou mandat nu au pierdut ocazia de a ieși...

EPIGRAMA ZILEI

Cazul e nemaipomenit Și m-a lăsat fără cuvinte : Primul din clasă la tocit Spun toți că-i ... brici la minte!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...