15 − 6 =

A password will be e-mailed to you.

Preşedintele Klaus Iohannis nu se va mai întâlni, joi, la Bruxelles, la summitul NATO, cu Donald Trump. Potrivit unor surse oficiale, preşedintele american a anulat joi toate întâlnirile bilaterale. Cei doi doi şefi de stat ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic româno-american.

Sursele citate au transmis că preşedintele american şi-a anulat întâlnirile stabilite pentru joi, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Informaţia că Donald Trump se întâlneşte cu Klaus Iohannis a apărut joi, inclusiv pe programul oficial al preşedintelui şi a fost confirmată anterior de delegaţia oficială a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp, după ora 11.00, când urma să aibă loc întâlnirea, a apărut informaţia că aceasta a fost anulată. De pe programul oficial al preşedintelui României a dispărut anunţul privind întâlnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, că toate întrevederile bilaterale ale preşedintelui Trump, care urmau să aibă loc la Bruxelles, au fost anulate.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...