O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Preşedintele Klaus Iohannis nu se va mai întâlni, joi, la Bruxelles, la summitul NATO, cu Donald Trump. Potrivit unor surse oficiale, preşedintele american a anulat joi toate întâlnirile bilaterale. Cei doi doi şefi de stat ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic româno-american.

Sursele citate au transmis că preşedintele american şi-a anulat întâlnirile stabilite pentru joi, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Informaţia că Donald Trump se întâlneşte cu Klaus Iohannis a apărut joi, inclusiv pe programul oficial al preşedintelui şi a fost confirmată anterior de delegaţia oficială a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp, după ora 11.00, când urma să aibă loc întâlnirea, a apărut informaţia că aceasta a fost anulată. De pe programul oficial al preşedintelui României a dispărut anunţul privind întâlnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, că toate întrevederile bilaterale ale preşedintelui Trump, care urmau să aibă loc la Bruxelles, au fost anulate.

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...