Trenduri de frumuseţe pentru toamnă

De la machiaj până la coafuri, toamna aduce mai multe noutăţi în materie de frumuseţe.

 

Trendurile de frumuseţe pentru toamna 2016 vă vor ajuta să aveţi un stil original şi să ieşţi în evidenţă, indiferent dacă alegeţi să faceţi câteva schimbări în materie de machiaj sau dacă alegeţi să vă schimbaţi coafura. Fiţi la curent cu noutăţile şi nu ezitaţi să faceţi câteva schimbări.

 

Se poartă eyeliner-ul grafic

Pe primul loc pe lista cu tendinţe de frumuseţe pentru toamna 2016 se află eyeliner-ul grafic. Acesta face parte din ritualul zilnic de frumuseţe, dar poţi renunţa la machiajul clasic şi poţi opta pentru un eyeliner grafic, care îţi va accentua privirea şi te va ajuta să atragi toată atenţia asupra ta. Poate că unele tendinţe de machiaj pe care le vezi pe catwalk nu sunt mereu potrivite pentru viaţa de zi cu zi, dar acest eyeliner grafic este cu siguranţă o alegere inspirată.

 

Părul dezordonat este în top

Părul dezordonat te ajută să obţii un look natural. Este destul de uşor să obţii o astfel de coafură – messy hair, este suficient ca părul tău să fie mereu îngrijit şi să aibă cât mai mult volum, fără să fie perfect finisat. Tapează puţin rădăcinile şi piaptănă apoi şuviţele spre vârfuri şi vei reuşi să obţii efectul dorit fără să laşi impresia că nu acorzi atenţie modului în care arăţi.

 

Machiajul de inspiraţie gotică nu se demodează

Dacă îţi place să porţi un ruj închis la culoare, să-ţi accentuezi linia ochilor cu ajutorul unui eyeliner şi să foloseşti mascara din plin, afla că acest machiaj este în tendinţe în toamna 2016. Îndrăzneşte să ieşi din tipare şi optează pentru un machiaj de inspiraţie gotică. În plus, acest machiaj este perfect pentru seară.

 

Fardul sidefat este în trend

Nu eşti adepta unui machiaj de inspiraţie gotică? Află că fardul sidefat este în trend în toamna 2016! Optează pentru farduri deschise la culoare şi pentru rujuri în culori naturale. Poţi să îţi accentuezi sprâncenele şi genele, iar pentru pomeţi poţi să foloseşti un blush natural. Totodată, dacă vrei un look deosebit, poţi să optezi pentru mascara colorată.

 

Genele de păpuşă, secretul unui machiaj de poveste

Machiajul genelor a fost adus acum la un alt nivel şi astfel putem vorbi şi despre genele de păpuşă în această toamnă. Se poartă genele foarte lungi, cu foarte mult volum. Aplică mascara atât pe cele de pe pleoapa superioară, cât şi pe cele de pe pleoapa inferioară, ai grijă să nu se lipească între ele şi vei obţine efectul dorit.

 

Luciul de buze şi fardul cremos

Luciul de buze şi fardul cremos te ajută să obţii un look romantic, aşa că nu ezită să cumperi cât mai multe produse de beauty care te vor ajuta să obţii un machiaj simplu, dar de efect. În plus, luciul de buze te ajută să ai buze senzuale şi apetisante. Pentru machiajul ochilor poţi să optezi pentru un fard cremos, în nuanţe naturale.

 

Împletiturile nu se demodează

Dacă nu ai timp să îţi coafezi părul, afla că împletiturile sunt perfecte pentru acele zile în care părul tău nu arată prea îngrijit. Poţi să optezi pentru diferite tipuri de împletituri, important este să alegi un stil care ţi se potriveşte şi te ajută să ieşi în evidenţă. În plus, dacă vrei să ai o coafură deosebită, poţi să foloseşti câteva agrafe colorate atunci când îţi împleteşti părul.

 

Deja ai votat!