joi, septembrie 21, 2023
AcasăMonitorul femeilorBucle rezistente în ciuda umidității

Bucle rezistente în ciuda umidității

Atunci când plouă sau temperaturile sunt scăzute, femeilor care au părul natural creț sau ondulat, buclele le devin plate și nu arată deloc bine. Cauza principală este umiditatea. Însă, există anumite modalități prin care buclele pot să reziste și să aibă volum.

Femeile care au părul creț natural sunt binecuvântate și de multe ori nu-și dau seama de acest lucru din cauza încrețirii și a altor astfel de probleme. În schimb, dacă au părul drept le este foarte greu. Iată câteva sfaturi care ajută buclele să reziste și să aibă volum în ciuda umidității din atmosferă:

 

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline are o textură lipicioasă, așadar, asiguraţi-vă că atunci când clătiţi părul adăugaţi în apă și puțin ulei. Sau, pentru a rezista buclele, preparaţi un amestec pe bază de câteva picături de ulei de măsline și apă, pe care-l aplicaţi pe păr pe toată lungimea și care va acționa ca un ser natural.

 

Uleiul esențial de nucă de cocos

Aplicarea de câteva picături de ulei esențial de nucă de cocos pe părul creț sau făcut bucle ajută foarte mult. Nu folosi mai mult de 3-4 picături, deoarece va da părului aspect de păr gras, plus că-l va îngreuna, trăgându-l în jos iar buclele vor dispărea, devenind plate.

 

Uleiul esențial de jojoba

Acest ulei esențial este foarte bun pentru părul creț. Puneţi 2-3 picături de ulei în palmă, apoi aplicaţi pe lungimea părului. Buclele vor rezista mai mult timp și vor avea volum.

 

Spray-ul cu sare de mare

Preparăți propriul spray amestecând puțină sare de mare cu apă. Puneţi amestecul într-o sticlă cu pulverizator și folosiţi-l de câte ori aveţi nevoie. Acest amestec va ajuta la menținerea texturii părului așa cum doriţi.

 

Aloe vera – gel

Gelul de aloe vera acționează ca un serum natural și ajută părul creț să-și păstreze buclele fără să le tragă în jos.

 

Serul de păr

Și, bineînțeles, vă puteți folosi de serul de păr atunci când vrei să aveţi bucle frumoase și rezistente, dacă nu vreţi să apelaţi la un alt produs la fel de eficient.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
27.2 ° C
27.7 °
23.8 °
37 %
4.4kmh
6 %
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
31 °
lun
22 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Majoritatea sunt cam pierduți în Botoșani, dar unii se regăsesc. Pe alte meleaguri, probabil.

EDITORIAL

Percepția compatrioților noștri față de situația României zilelor noastre diferă mult de la individ la individ, dar cele mai mari abisuri între viziuni, concepții...

EPIGRAMA ZILEI

După ce-am cugetat adânc, Pot spune: Focul să vă arză, Că după voi, sunt ce mănânc, Adică ... varză!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...