Un copil de un an şi şapte luni din Bârlad a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia

0

Un copil de un an şi şapte luni, din Bârlad, judeţul Vaslui, este rănit grav, fiind dus în comă la spital, după ce a căzut de la balconul locuinţei sale, situate la etajul al patrulea.

Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui a declarat că un echipaj de la Ambulanţă l-a preluat pe un copil, care a căzut de la etajul patru al blocului.

„Este vorba despre un copil care a căzut de la balcon. El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a spus Lapa.

Conform purtătorului de cuvânt al Albulanţei Vaslui, băieţelul este în comă.

„Copilul este în comă, dar stabil hemodinamic. Probabil că are un traumtism cranian. Ambulanţa îl duce către spitalul municipal de Urgenţă „Elena Beldiman din Bârlad”, a declarat dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanţa Vaslui.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar primele cercetări arată că micuţul s-a urcat pe un scaun care era aproape de geamul de la bucătărie şi a căzut.

„Am fost informaţi cu privire la incident şi se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz. Din informaţiile pe care le deţinem, copilul era acasă cu părinţii săi, a urcat pe un scaun ce se afla lângă geamul de la bucătărie şi a căzut. Din fericire, el a căzut pe pământ. Când a fost preluat şi dus la spital era conştient şi plângea”, a declarat, la rândul său, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectotarului de Poliţie Judeţean Vaslui.

+0 -0
se încarcă...