marți, martie 19, 2024
AcasăNaționalGabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD București

Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că a demisionat de la conducerea PSD București. Informația vine după ședința de aseară a PSD, în care s-a decis retragerea sprijinului politic pentru Firea, potrivit informațiilor Digi24.

„Este regretabil faptul că deja știm ce se va întâmpla în ședință, iar aceasta nici nu a început. Nu este democratic, nu este statutar ca înainte de a se dezbate o anumită situație în Comitetul Executiv să se dezbată informal în birouri, în restaurante, în incinte”, a spus ea.

Firea a precizat că a aflat de la televiziuni informația că urmează să i se retragă sprijinul politic și că nu a discutat nimeni cu ea despre acest lucru.

E a spus că a demisionat din calitatea de președinte interimar al PSD București ca formă de protest pentru că de doi ani de zile au fost blocate de către președintele partidului, Liviu Dragnea, alegerile pentru această organizație și pentru alte organizații județene, „probabil pentru a fi vulnerabili și pentru a depinde de domnia sa”.

„O poziție interimară nu poate să dureze doi ani, așa cum mi s-a întâmplat mie. Acum îmi dau seama că a fost un plan, nu tocmai prietenos, și să încerce cu organizația PSD București ceea ce a încercat – și în altă parte a reușit – să conducă pe principiul „dezbină și stăpânește””, a mai spus ea.

„Dacă dl Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil că am fi avut acum deja la stadiu de fundație și spitalele regionale, și finalizate autostrăzile. Dar cum acestea sunt rămase în urmă, e explicabil. Domnia sa s-a ocupat să-și lichideze, culmea, adversarii din interiorul partidului, dar care nu erau adversari, așa i-a numit domnia sa, erau de fapt oameni cu maturitate, cu responsabilitate, care au dorit să pună pe primul plan interesul cetățeanului și mai apoi disciplina de partid”, a mai spus Gabriela Firea.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...