seventeen + 6 =

A password will be e-mailed to you.

O profesoară, soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti, a fost înjunghiată, marţi, la Liceul „Spiru Haret” din oraş, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reuşit să intre în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în şoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secţia ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conştientă, a fost detubată. În timpul operaţiei s-a constatat că lama cuţitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în şoc hemoragic”, a declarat Puşcariu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus, marţi seara, reţinerea tânărului, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor. Miercuri va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat că la audieri tânărul nu a vrut să declare nimic. Se pare că profesoara de matematică este cea care a făcut documentele pentru exmatricularea elevului imediat după ce acesta şi-a ameninţat un coleg cu un cuţit.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită şi o sticlă cu ţuică.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...