seven − 1 =

A password will be e-mailed to you.

ONG-urile proautostradă au reușit ceea ce nici un partid nu credea că e posibil, adică au strâns 100.000 de semnături pentru a o înscrie oficial pe Gregoriana Tudoran drept candidat la Parlamentul European la alegerile de pe 26 mai. „A fost o lună de muncă infernală. Noi nu avem în spate nici un partid, nici un serviciu secret. Suntem doar oameni care cred sincer că doar prin noi putem ridica Moldova. Strângând acest număr uriaș de semnături am arătat că oamenii simpli, dacă vor, pot depăși toate barierele puse de politicieni”, a spus Cătălin Urtoi, vicepreședintele Asociației ”Împreună pentru A8”.
Candidatul la Parlamentul European din partea asociațiilor pro autostradă a dezvăluit rețeta miracolului strângerii atâtor semnături. „Ne-a ajutat foarte mult diaspora. Am primit cel puțin 30.000 de semnături de la oameni din Botoșani, Neamț, Suceava, Galați și multe alte județe. Au venit însă mult mai multe liste, dar unii au uitat să semneze, alții au trecut seria de la pașaport. Le mulțumesc oricum tuturor, au fost extraordinari”, a spus singurul candidat la alegerile europarlamentare nesusținut politic.

Cine este Gregoriana Tudoran

Este o ieșeancă de 42 de ani care lucrează de aproape 10 ani la Bruxelles. „Gregoriana cunoaște la perfecție engleza și franceza și știe cum funcționează Parlamentul European, așa că este, fără dubii, cel mai bun candidat pe care-l putea avea Iașiul la alegerile din mai pentru PE”, a spus președintele asociației ”Împreună pentru A8”, Ionel Apostol, la momentul anunțării candidaturii. „Gregoriana Tudoran este doctor în economie, antreprenor, absolventă a Colegiului Negruzzi, promoţia 1995, este crescută şi educată în Iaşi, şi este stabilită de zece ani la Bruxelles. Desi este la mii de kilometri ea reuşeşte să se implice în proiectul nostru făcând naveta Bruxelles-Iaşi pe banii ei şi fiind alături de noi la acţiunile din România”, spune președintele ”Împreună pentru A8”.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...