Chef cu manele şi 50 de persoane dat de o deputată PSD, membră în Comisia de Sănătate

0

Poliția face cercetări la restaurantul ce a găzduit petrecerea din week-endul trecut organizată de deputata PSD Elena Dinu cu ocazia majoratului fiului său, scrie Giurgiu-News. Ea a recunoscutut într-un comunicat de presă că la petrecere au participat 50 de persoane, în condițiile în care prevederile legale interzic orice eveniment privat, indiferent de scenariul în care se află localitatea respectivă.

Elena Dinu este membră în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților.

În plus, publicația locală Giurgiu-News a susținut că două licee de top din Giurgiu- ”Ion Maiorescu” și ”Tudor Vianu” – ar risca să fie închise din cauza depistării mai multor elevi infectați cu coronavirus, care ar fi participat la petrecerea organizată de Elena Dinu. În replică, deputata PSD susține într-un comunicat de presă că la petrecere nu ar fi participat nici un elev infectat cu coronavirus.

Echipele Direcției de Sănătate Publică Giurgiu fac anchete epidemiologice la cele două licee după ce mai mulți elevi au fost depistați cu coronavirus.

Presa locală a scris pe larg despre petrecerea organizată de Elena Dinu, o apropiată a baronului PSD Niculae Bădălău, suținând că ar fi participat 150 de persoane. Elena Dinu, la rândul său, susține că au fost prezenți 50 de participanți.

Imaginile prezentate de publicația Puterea.ro arată că petrecăreții au dansat pe manele și au dat plătit sute de euro lăutarilor care au cântat la chef.

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.500 de lei, până acum, potrivit unui comunicat de presă.

Deja ai votat!
se încarcă...