sixteen − 1 =

A password will be e-mailed to you.

Moarte cumplită pentru un bărbat din Botoşani, după ce a fost strâns de gât de un altul. Nenorocirea a avut loc vineri seară, la o fermă din Stăuceni. Bărbatul, care avea 66 de ani şi este din Botoşani, lucra ca paznic acolo, iar vineri seară a avut un conflict cu un alt bărbat. Între cei doi lucrurile au degenerat, iar atacatorul a aşteptat venirea serii şi l-a atacat pe paznic. Acesta a tăbărât cu pumnii şi picioarele pe victimă, iar după ce a doborât-o a sărit cu mâinile de gâtul acesteia şi a început să o sufoce.

Bărbatul atacat a reuşit totuşi să se elibereze de atacator, care s-a făcut nevăzut la adăpostul întunericului, iar victima a sunat la patron, care a venit imediat la locul indicat. L-a găsit pe angajat inconştient şi, fără a mai sta pe gânduri, l-a suit în maşina personală, cu care a mers imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde le-a spus cadrelor medicale ce se întâmplase. Ulterior, bărbatul a primit primul ajutor şi a fost internat de urgenţă.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând un traumatism cranio facial acut, multiple echimoze faciale, echimoze în regiunea cervicală asemănătoare unei ştrangulări, precum şi fracturi costale şi fractură de piramidă nazală. A fost direcţionat imediat pe secţia de terapie intensivă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Din păcate, starea bărbatului a devenit tot mai gravă în cadrul secţiei de reanimare, acesta întrând în stop cardio respirator de două ori, fiind resuscitate cu succes de medici. Aproape de miezul nopţii inima acestuia s-a oprit iar, medicii nemaiputând să îl reanimeze.

Anchetă demarată de poliţişti

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care în acest moment au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe şi au solicitat medicilor legişti efectuarea autopsiei, iar în funcţie de concluziile acestora, încadrarea juridică ar putea fi schimbată la lovituri cauzatoare de moarte. Potrivit poliţiştilor, în prezent se continuă cercetările şi există deja o persoană suspectă, surse din cadrul anchetei precizând că atacatorul ar putea fi o persoană cu afecţiuni psihice în evidenţele medicilor specialişti.

 

– Tudor CHIRIAC

Apreciază calitatea articolului

14 VOTURI - MEDIE: 4,36
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...