vineri, aprilie 19, 2024
AcasăActualitateaLifting facial. Ce probleme ale înfățișării poate rezolva? (P)

Lifting facial. Ce probleme ale înfățișării poate rezolva? (P)

Mai devreme sau mai târziu, orice femeie se confruntă cu îmbătrânirea tenului. Înaintarea în vârsta, dar și alți factori precum fumatul sau expunerea la soare, contribuie substanțial asupra felului în care arată pielea feței noastre și, din păcate, aceasta ne este deseori afectată din punct de vedere estetic.

Din fericire, însă, în ziua de astăzi există numeroase soluții cu ajutorul căror ne putem îmbunătăți aspectul fizic și ne putem ascunde imperfecțiunile. Iar liftingul facial este una dintre cele mai bune astfel de soluții dedicate pielii feței.

Tocmai de aceea, liftingul facial a devenit atât de popular în ultimii ani, tot mai multe femei apelând la acest tip de procedură pentru a-și recăpăta frumusețea și tonusul tenului.

Ce trebuie să știi despre liftingul facial?

Liftingul facial este o operație estetică cunoscută și sub denumirea de „facelift”. Principalele probleme pentru care femeile aleg să-și facă o astfel de intervenție sunt:

  • pierderea elasticității pielii
  • pierderea tonusului
  • lăsarea pielii
  • apariția unor riduri adânci

În general, majoritatea celor care apelează la liftingul facial sunt nemulțumite de pielea care atârnă în zona pomeților, a liniei mandibulare și în zona gâtului.

Există mai multe tipuri de lifting facial?

În funcție de nevoile pacientei, esteticienii spun că procedura de lifting facial poate fi efectuată atât în profunzime, cât și superficial, la nivelul pielii.

Majoritatea femeilor, însă, au nevoie de procedura mai puțin invazivă, numită și „mini lifting facial”.

Avantajele mini linftingului facial constau în următoarele:

  • necesită un timp mai scurt de recuperare;
  • prezintă mai puține riscuri din punct de vedere al apariției complicațiilor;
  • este și mai puțin costisitor decât un lifting tradițional.

Alte operații care pot fi efectuate odată cu liftingul, pentru obținerea unor rezultate mai bune

 De obicei, așteptările femeilor în privința operației de lifting facial depășesc posibilitățile pe care această procedură le oferă asupra îmbunătățirii aspectului feței. De aceea, de multe ori sunt recomandate și alte operații care, realizate concomitent cu liftingul, pot conferi rezultatele dorite.

Spre exemplu, blefaroplastia este una dintre cele mai solicitate intervenții estetice care să fie făcute odată cu liftingul facial, iar asta deoarece presupune remodelarea estetică a pleoapelor.

Astfel, acest tip de intervenție poate reda un aspect întinerit ochilor, rezolvând problema pleoapelor lăsate, a pungilor de sub ochi, a ridurilor puternic vizibile din jurul ochilor sau a acelui efect de ochi căzuți.

De asemenea, foarte multe femei își doresc ca, odată cu operația de lifting, să se intervină și pentru accentuarea pomeților, a buzelor sau a bărbiei.

Acest lucru poate fi realizat prin extragerea unor cantități de grăsime din diverse zone ale corpului – cum ar fi, de exemplu, aripioarele din jurul taliei – și injectarea țesutului adipos în porțiunile feței care se doresc a deveni mai pronunțate.

În acest mod, nu doar că întreaga față va putea căpăta conturul dorit, ci se poate scăpa și de puțină grăsime din părțile mai voluptoase ale corpului și, astfel, pacienta se poate bucura de un aspect general vizibil îmbunătățit.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.5 ° C
10.5 °
9.4 °
74 %
4kmh
77 %
vin
8 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...