Bărbat ajuns la spital din cauza drujbei

0

Un bărbat din judeţ a ajuns la spital rănit grav de propria drujbă. Acesta tăia un copac, iar la un moment dat lanţul uneltei s-a rupt şi l-a lovit pe acesta peste faţă.

Incidentul a avut loc vineri, în localitatea Chiţoveni, din Flămânzi. Din cele povestite de acesta, bărbatul se afla în curtea unui vecin, unde ajuta la tăierea câtorva copaci cu o drujbă. La un moment dat, lanţul uneltei a lovit un cuit şi s-a rupt de pe angrenajul care îl punea în mişcare, bucăţi din el sărind cu viteză de pe lăcaşul în care erau.

Transformată într-un adevărat proiectil, bucata de lanţ l-a lovit pe bărbatul de 42 de ani în faţă, peste obrazul stâng, provocându-i o rană adâncă. Speriaţi de sângele pe care acesta îl pierdea şi de durerile pe care le acuza, cei care au fost martori la incident au sunat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu medic al SMURD.

Bărbatul a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportat la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru adus de echipajul de terapie intensivă al SMURD. Prezenta o plagă tăiată hemifaces stâng. Rana a fost toaletată în Urgenţe, pacientul stabilizat, după care internat pe secţia ORL a Spitalului Judeţean”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

În această perioadă, medicii au parte de tot mai multe accidente casnice, din ce în ec mai grave. Cel mai adesea ajung la spital victime ale accidentelor cu flexul, în multe situaţii acestea soldându-se şi cu invaliditate.

Deja ai votat!