Cele mai populare 5 jocuri sloturi online lansate în 2020

Amatorii de sloturi și-au petrecut mult timp în cazinourile online în acest an, așa că producătorii s-au întrecut să lanseze jocuri care să fie pe gustul tuturor. Am selectat 5 dintre cele mai apreciate sloturi care pot fi jucate deja în cazinourile online:

1. Serengeti Kings

Jocul lansat în acest an de NetEnt ne plasează în Ecosistemul Serengeti, celebru pentru cea mai mare migrație anuală de mamifere din lume. Peste 1.5 milioane de antilope, 250.000 de zebre și numeroși crocodili traversează anual această regiune din Africa, care se întinde din nordul Tanzaniei până la granița din sudul Kenyei.

Există două tipuri de bonusuri, și anume Lion Spins – pe timpul zilei, respectiv Panther Spins – pe timpul nopții, ambele oferind 12 rotiri gratuite. Acest joc cu 26 de linii de pariu iese în evidență în special prin funcția Buy, care le permite jucătorilor să cumpere până la 5 simboluri Scatter, pentru a declanșa rundele speciale.

2. Red Hot Tamales

Este un slot tradițional, cu numai 3 role, însă spre deosebire de jocurile de altădată, acesta dispune de nu mai puțin de 27 de linii de plată. Tematica jocului se bazează pe mâncărurile mexicane picante. Există trei tipuri de șeptari: verzi, galbeni și roșii, aceștia din urmă plătind cel mai mult, însă simbolul cel mai valoros rămâne WILD-ul. IGT precizează că procentul de câștig al acestui joc poate varia între 92.67% și 95.83%.

3. Legacy of Dead

Atmosfera misterioasă a Egiptului Antic este recreată modern în acest joc lansat de Play’N Go în acest an. Slotul are 5 role și 10 linii de pariu, iar specialele se declanșează în momentul apariției a 3 simboluri SCATTER, oriunde pe rolele de joc. Speciala poate aduce până la 9 rotiri gratuite, pe parcursul cărora se va alege, în mod aleatoriu, un simbol care atunci când va apărea pe role, se va transforma în Expanding Wild. Din acest punct de vedere, jocul este similar cu celebrul Book of Ra, produs de GreenTube. La fel ca și la alte jocuri moderne lansate de acest producător, există posibilitatea de a porni modul de joc rapid.

4. Temple Stacks

Acest joc inedit produs de Yggdrasil are nu mai puțin de 243 de linii de plată și îți poate aduce până la 25.000 ori miza în urma unui pariu. Simbolul hibrid Free Spin + Wild poate avea funcție de Scatter, dacă pe rolă mai apar alte două simboluri de declanșare ale rundelor gratuite, iar în caz contrar, are funcție ca WILD. Numărul de simboluri determină și numărul de runde gratuite primite, dar și câștigul.

În ceea ce privește numărul de rotiri gratuite, acestea sunt împărțite în 4 categorii, jucătorul putând să câștige 4, 8, 12 sau 20 de rotiri gratuite. Pe parcursul jocului pot apărea coloane întregi de pietre prețioase sau de alte simboluri, care capătă mai multe linii decât în mod normal.

Toate sloturile prezentate până în acest moment pot fi jucate și pe Vlad Cazinou, după cum reiese din această recenzie.

5. Battle Maidens: Cleopatra

Acest joc deosebit produs de 1X2 Gaming, cu 5 linii și 4 role are, pe lângă clasicul simbol WILD, un alt simbol care se poate transforma în decursul jocului pe sine și pe alte 1-4 căsuțe în simboluri WILD, declanșând câștiguri de proporții. În plus, dacă acest simbol aterizează pe parcursul rundelor gratuite, care pot fi de până la 10, va mări multiplicatorul de câștig cu +1 și îți va aduce în plus o rotire gratuită. Speciala acestui joc poate fi declanșată de o combinație între 3 simboluri ale unor zeițe.

Valentin Bogdan

Deja ai votat!