vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateaSălile de jocuri sunt închise: Cazinourile online licențiate reprezintă singura soluție

Sălile de jocuri sunt închise: Cazinourile online licențiate reprezintă singura soluție

Pandemia a determinat închiderea unei părți importante dintre cele 15.000 de unități din țară în care se puteau practica jocuri de noroc. Orașele care se află în scenariul roșu le interzic activitatea agențiilor de pariuri și sălilor de jocuri. Interdicțiile au apărut pentru prima dată la mijlocul lunii martie și au fost ridicate pentru o scurtă perioadă în timpul verii, însă per total, cazinourile din România au fost mai mult închise decât deschise în 2020.

În această perioadă, foarte mulți dintre pasionații de sloturi, ruletă, blackjack și alte jocuri de noroc, au migrat online, în special pentru că singura variantă de a practica jocuri de noroc era să recurgă la un online cazino din România. Inclusiv amatorii de pariuri sportive au început să experimenteze cazinourile de pe internet, deoarece a existat o perioadă de aproximativ două luni de zile în care nu prea s-au desfășurat evenimente sportive nicăieri în lume, cu excepția campionatului de fotbal din Belarus și anumite meciuri de hochei și tenis de masă din Rusia și Ucraina.

Această situație nu este una de dorit, întrucât o bună parte dintre cei peste 45.000 de angajați din industria autohtonă de jocuri de noroc au rămas fără loc de muncă, contribuind astfel la adâncirea crizei cu care se confruntă țara noastră. Cazinourile, la fel ca și alte afaceri din România, sunt, de asemenea, grav afectate, în special cele care nu activează și în mediul online, adică acolo unde s-a mutat jocul.

În ceea ce-i privește pe jucători, există o serie de avantaje pentru a trece la jocul online, însă unor pasionați le lipsește atmosfera din cazinourile stradale. Operatorii din online încearcă însă să-i cucerească și pe aceștia prin intermediul platformelor de cazinou live, acolo unde se pot juca jocuri în direct, într-un cazinou fizic, în compania unor dealeri umani, imaginile fiind transmise în timp real.

Posibilitatea de a juca de oriunde și la orice oră, folosind un dispozitiv inteligent (telefon, tabletă sau computer) conectat la internet, numeroasele oferte și programe de fidelitate, marea varietate de jocuri, jackpoturile cu multe zerouri și procentajele de câștig transparente sunt numai câteva dintre plusurile evidentele ale acestei forme de joc.

Cazinourile online se luptă pentru a le oferi jucătorilor români o experiență cât mai plăcută, recurgând la diverse metode. Desigur, promoțiile reprezintă cea mai la îndemână unealtă, însă totul nu se rezumă la asta, iar jucătorii cunosc acest lucru.

Spre exemplu, un cazinou online de top din România, care a debutat recent pe piața autohtonă de gambling, se poate lăuda cu o ofertă cu peste 3.000 de jocuri de păcănele care pot fi practicate inclusiv în regim demonstrativ, adică fără bani reali și cu peste 50 de turnee organizate în fiecare an, asta pe lângă cele 10 tipuri de bonusuri la care au acces utilizatorii.

Alți factori importanți în ochii jucătorilor pot fi jackpoturile, rata medie de câștig, viteza suportului tehnic acordat, optimizarea pentru dispozitivele mobile, metodele de plată acceptate – în special viteza de procesare a retragerilor și așa mai departe.

Cel mai important este însă ca jucătorii să se înregistreze numai la cazinourile online care sunt licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care a început să reglementeze operatorii de jocuri de noroc online din vara anului 2015. La fel de important este și ca utilizatorii să-și verifice noile conturi deschise în termen de 30 de zile de la înregistrare, pentru a evita închiderea conturilor. Această măsură este obligatorie la toate cazinourile online care activează în România.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...