spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăActualitateaMerită să joci la pariuri live în 2021?

Merită să joci la pariuri live în 2021?

 

Anul 2021 a început în forță, cu meciuri în toate campionatele importante din Europa. Chiar și Liga I se reia, în premieră, la jumătatea lunii ianuarie, iar până la 1 februarie sunt programate nu mai puțin de cinci etape!

Toată desfășurarea ostilităților în campionatul României poate fi urmărită pe platforma sponsorului de titlu al competiției, în secțiunea Casa Pariurilor rezultate live fotbal. În urmă că 3-5 ani, puteau fi numărate pe degetele de la o singură mână agențiile de pariuri online pe site-urile cărora se puteau urmări evenimente sportive în streaming video live.

În prezent, toți operatorii online de top au și platformă TV, pe care sunt transmise zeci de competiții, majoritatea fotbalistice. 1.Bundeliga și 2.Bundesliga (Germania), Serie A și Serie B (Italia), LaLiga și LaLiga 2 (Spania), Ligue 1 și Ligue 2 (Franța), Championship din Anglia, Eredivisie din Olanda, Jupiler League din Belgia, Preimeira Liga din Portugalia sau Superliga din Turcia sunt doar câteva din ligile transmise (absolut toate meciurile).

Merită să îți deschizi conturi la case de pariuri care transmit competiții diferite doar pentru a te uita la meciuri. Te costă doar alimentarea fiecărui cont, adică cel mult 75 de lei dacă te înregistrezi pe trei platforme. Nicio rețea de televiziune de sport din lume nu are capacitatea să transmită atâtea evenimente sportive. Dar, dacă tot ai posibilitatea, este păcat să nu pariezi.

Câteva avantaje ale pariurilor live

Când poți urmări meciul, cel mai bine este să pariezi live. Ai un avantaj foarte mare în comparație cu un pariu pre-meci, în sensul că atunci când riști banii știi foarte bine cum se desfășoară jocul.

În momentul în care pui un bilet înainte să înceapă meciul, te bazezi pe scenarii care pot fi confirmate de realitatea ulterioară sau, la fel de bine, pot fi infirmate. Ne putem gândi la un exemplu foarte simplu: înaintea unei confruntări între echipele cu cele mai bune atacuri din campionat, mai toată lumea mizează pe un meci cu multe goluri. După fluierul de start, spre surpriza pariorilor, urmează un joc tacticizat. Nimeni nu se aruncă în atac.

Au fost numeroase partide încadrate în tiparul de mai sus, iar cine a așteptat să parieze live a reușit să evite capcana cifrelor. Un alt exemplu care demonstrează că pariurile pe meciuri aflate în desfășurare pot fi mai profitabile: vrei să pariezi pe favorită, dar cota pre-meci este foarte mică (1.15 – 1.25). Nu ai la dispoziție un buget foarte mare, astfel încât să obții un profit care să conteze, așa că aștepți să înceapă meciul. Cu cât minutele trec și favorita nu reușește să treacă în avantaj, cu atât cota devine mai mare.

Mai mult, se poate întâmpla ca echipa considerată victimă sigură să înscrie ea prima. Dacă ai urmărit partida și ești de părere că favorita poate să întoarcă scorul, merită să joci pe victoria ei, pe o cotă foarte bună. Să spunem că joacă Bayern Munchen contra lui Mainz. Cota pre-meci poate fi 1.20, dar tu poți câștiga pariul pe victoria lui Bayern la o cotă de 1.50, dacă se face 0-1 în minutul 50, iar campioana revine pe tabelă până la final.

Am dat până acum exemple de pariuri pe rezultat final, dar poți profita de avantajele prezentate de live-uri pentru orice tip de pariu: pe cornere, pe cartonașe galbene/roșii, pe total goluri ș.a.m.d. Pentru asta, este obligatoriu să vezi meciul, iar în 2021 va fi un număr record de evenimente transmise în direct. Pe lângă cele din competițiile naționale, avem turnee majore precum Euro 2021, Campionatul European de tineret, Campionatul Africii pe națiuni, Olimpiada de la Tokyo.

Așadar, Merită să joci la pariuri live în acest an? Cu siguranță!

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...