spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăActualitateaDe ce jocurile online sunt la mai mare căutare decât cele offline?

De ce jocurile online sunt la mai mare căutare decât cele offline?

Încă de la apariția acestei divizări au apărut opinii pro și contra formulate de către doritorii ambelor părți. Deși astăzi există o predilecție mai mare către online pentru că internetul favorizează accesul rapid și varietatea, este adevărat că multe persoane rămân fidele jocurilor offline, convinși de faptul  că primesc ceea ce plătesc și devin proprietari unici ai produsului.

La momentul actual cererea pentru jocurile online este în creștere. În toate categoriile de jocuri, noua generație este în căutare de adrenalină, dar totodată mizează pe comoditate și accesibilitate, iar internetul e pe primul loc atunci când vine vorba despre o multitudine de jocuri gratuite. Jucătorii mari din sectorul platformelor offline au dreptate că acolo se află multe jocuri de calitate, dar acestea fac oarecum parte și din istorie. Tendințele actuale indică spre viitorul jocurilor ca desfășurându-se preponderent în mediul online.

Un avantaj major pe care îl au jocurile online este posibilitatea de a fi transferate de pe un dispozitiv pe altul. Fie că este vorba despre un computer, un smartphone sau o tabletă, se poate juca și naviga fără probleme, preluându-se totul exact de acolo de unde s-a rămas. Acest lucru oferă posibilitatea de a întrerupe un joc pe laptop atunci când ieși din casă, doar pentru a-l accesa de pe tabletă în autobuz sau în metrou fără probleme. Include totodată șansa de a-ți transfera profilul, inclusiv puncte obținute și bani câștigați, credite și bonusuri, de la o platformă la alta.

Există și varianta de a comuta între jocul online și jocul offline. Într-adevăr, jocurile cu o abordare multi-canal s-au dovedit a fi mai populare decât jocurile cu un singur canal, iar majoritatea jocurilor offline au acum și caracteristici suplimentare online. A fi legat de o singură platformă este un dezavantaj major pentru jocurile offline.

Un sector al jocurilor online care a crescut în ultimii ani și care încă este într-o ascensiune constantă este cel în care un cazino online aduce împreună sute de utilizatori care privesc dincolo de entuziasmul pe care îl conferă activitățile recreative de acest gen și se concentrează de asemenea, pe gândirea strategică. Cele mai multe persoane aleg acest tip de loc virtual deoarece include tot ceea ce oferă și locul fizic, poate chiar mai mult, posibilitatea de a rămâne în confortul casei lor. Cazinourile online includ uneori chiar caracteristici care nu sunt disponibile omologilor lor offline și vin la pachet cu tutoriale online, bloguri și forumuri. Emoția de a putea juca împotriva jucătorilor din întreaga lume în orice moment al zilei și al nopții, plus șansa de a câștiga bani reali, toate se adaugă la o experiență captivantă, personalizată pentru era digitală.

Renumit în spațiul online este formatul Battle Royale, care a fost o senzație majoră începând cu anul 2017, mai întâi cu succesul imens al Battlegrounds PlayerUnknown și apoi cu Fortnite Battle Royale, care se joacă gratuit. Jocurile Battle Royale pot fi considerate tipuri de conținut “ultimul supraviețuitor în picioare” între un număr mare de jucători online, deoarece fiecare participant se luptă pentru a obține resurse nenumărate și pentru a fi cu un pas sau mai mulți înaintea adversarilor.

Au existat mai multe variante pe tema Battle Royale, inclusiv cele în care jucătorii acționau ca parte a unei echipe și nu pe cont propriu, fiind mai degrabă recompensați pentru cât timp rămâneau în joc, decât pentru că erau ultimii rămași în concurs. Acest format a adus un suflu nou în arena extrem de populară a jocurilor online masive multiplayer, simplificând și lărgind simultan atracția sa.

Jocurile online sunt preferate de multe persoane și datorită faptului că instigă la o competiție prietenoasă. Internetul este un format social. Rețelele de socializare au un impact masiv asupra lumii jocurilor, fiind puncte de întâlnire pentru jucători și entuziaști, care au posibilitatea de a schimba păreri. Datorită lor este posibil să inviți la joc persoane pe care nu le-ai văzut sau nici nu le vei vedea vreodată în viața reală.

În urmă cu câțiva ani, apărătorii jocurilor offline puteau susține că acestea prezentau o calitate mai bună și aveau un nivel grafic mai ridicat decât cele din mediul online, dar pe măsură ce tehnologia a avansat, lucrurile nu mai stau la fel. Unele dintre cele mai bune și mai interesante jocuri pot fi găsite acum online, cu bonusul suplimentar al competiției în timp real. Nu se poate merge pe ideea că jocurile din sfera offline sunt expirate, dar jocurile online vor avea din ce în ce mai multe avantaje.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...