Premii la teorie muzicală câștigate de elevii Liceului de Artă

Elevii Liceului de Artă „Ștefan Luchian” au impresionat din nou la puternicul Concurs naţional de teorie muzicală „Emil Alexandrescu”, desfăşurat recent la Bacău.

În ciuda faptului că subiectele au fost extrem de dificile, Ilinca Grumeza, pregătită de profesoara Cătălina Șobachi, a făcut un concurs fără greşeală şi a câştigat Trofeul „Emil Alexandrescu” la categoria clasa a III-a.

Elevii de la Liceul de Artă Botoşani au mai cucerit șase premii I (Ștefan Bosiceanu – clasa a II-a, Teodor Gireadă – clasa a IV-a, Filip Petric – clasa a VI-a, Teodora Grumeza – clasa a VIII-a, Clara Apachiței și Gabriela Huștiuc – ambele clasa a X-a; toți pregătiți de profesoara Cătălina Șobachi), trei premii II (Anna Karina Drăguțu Fedeleș – clasa a II-a și Cristiana Podaru – clasa a VI-a, profesor Cătălina Șobachi și Miriam Savencu – clasa a XI-a, profesor Oana Vasilache), și patru premii III (Anthony Badragan – clasa a II-a, Ștefan Hînțescu – clasa a V-a și Gabriel Șobachi – clasa a VI-a, profesor Cătălina Șobachi și Ecaterina Ungureanu – clasa a XII-a, profesor Izabela Ojog).

Fiind un concurs organizat la începutul anului școlar, sunt mândră de elevii mei, care s-au mobilizat exemplar, dovada fiind premiile frumoase pe care le au obținut”, a declarat profesoara Cătălina Șobachi.

Avem copii foarte buni şi dascăli dedicaţi, care merită felicitaţi. Rezultatele sunt pe măsura muncii depuse de ei şi menţin sus stindardul liceului nostru, care se dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune din regiune. Ţin să-i felicit pe toţi elevii şi profesorii lor îndrumători pentru rezultatele foarte bune obţinute”, a conchis Beatrice Păpădie, directorul Liceului de Artă.

Premiile obținute de elevii Liceului Artă
Trofeul „Emil Alexandrescu”
– Ilinca Grumeza
(clasa a III-a), profesor Cătălina Şobachi

Premiul I
– Ștefan Bosiceanu
(clasa a II-a), profesor Cătălina Şobachi

– Teodor Gireadă (clasa a IV-a), profesor Cătălina Şobachi

– Filip Petric (clasa a VI-a), profesor Cătălina Şobachi

– Teodora Grumeza (clasa a VIII-a), profesor Cătălina Şobachi

– Clara Apachiței (clasa a X-a), profesor Cătălina Şobachi

– Gabriela Huștiuc (clasa a X-a), profesor Cătălina Şobachi

Premiul II
– Anna Karina Drăguțu Fedeleș
(clasa a II-a), profesor Cătălina Șobachi

– Cristiana Podaru (clasa a VI-a), profesor Cătălina Șobachi

– Miriam Savencu (clasa a XI-a), profesor Oana Vasilache

Premiul III
– Anthony Badragan
(clasa a II-a), profesor Cătălina Șobachi

– Ștefan Hînțescu (clasa a V-a), profesor Cătălina Șobachi

– Gabriel Șobachi (clasa a VI-a), profesor Cătălina Șobachi

– Ecaterina Ungureanu (clasa a XII-a), profesor Izabela Ojog

Deja ai votat!