500 de bilete vândute de CFR, la un tren cu un singur vagon

0

Un singur vagon pentru 500 de călători, atât a pus la dispoziţie CFR Călători pentru o garnitură de pe ruta Mangalia – Constanţa. Oamenii au făcut scandal şi nu au lăsat trenul să pornească din staţie. O parte dintre ei au plecat cu alte mijloace de transport.

La faţa locului a venit un echipaj de poliţie, care a încercat să-i calmeze pe oameni. Ei s-au revoltat după ce şi-au dat seama că nu mai încăpeau în singurul vagon pus la dispoziţie de CFR Călători la trenul Regio 8386 pe ruta Mangalia – Constanţa. „Gara Eforie Nord, azi, 10 septembrie (n.r. – ieri). CFR a scos din orar trenurile soarelui şi a vândut bilete pentru un tren cu un vagon, pentru 500 de persoane. Oamenii nu au permis plecarea trenului din staţia Eforie Nord. Menţionez că pasagerii au fost nevoiţi să stea în toaleta trenului, ca să poată urca mai mulţi călători. Eu am renunţat să mai merg. Voi merge cu alt mijloc de transport. Trenul are deja întârziere şi oamenii au pierdut legăturile din Constanţa”, a transmis Mihai Cojocaru.

CFR spune că s-a înregistrat un număr ridicat de călători, deoarece mulţi dintre ei şi-au amânat plecarea de duminică pentru luni. „Ca urmare a afluenţei de călători din staţia Eforie Nord înregistrată la trenul R 8386, a fost îndrumat un tren suplimentar pentru preluarea pasagerilor”, se arată într-un comunicat al CFR.

CFR a mai precizat că trenul R 8386 a plecat din staţia Eforie Nord la ora 13:58, cu o întârziere de 85 de minute, iar trenul suplimentar a plecat la ora 14:04. Pentru asigurarea călătoriei în continuare în relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, trenul IR 1584 a plecat din staţia Constanţa cu o întârziere de 31 de minute.

Deja ai votat!
se încarcă...