17 − nine =

A password will be e-mailed to you.

Doi bărbaţi au ajuns în weekend din arestul poliţiei direct la Urgenţe, unul pentru că era constipat, iar celălalt pentru că ar fi înghiţit un pix. Primul care a ajuns la spital a fost un bărbat în vârstă de 55 de ani, care este cercetat în stare de arest pentru tentativă de viol. Acesta le-a spus celor care îi asigurau paza că este constipat, astfel că oamenii legii s-au văzut nevoiţi să îl transporte la spital, unde a fost supus unor investigaţii de către un specialist chirurg şi i s-au recoltat analize.

După ce acesta s-a întors în arest, un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, a solicitat şi el ajutorul gardienilor, motivând că a înghiţit un pix. Arestat pentru vânzare de substanţe halucinogene, tânărul avea mai mult chef să schimbe un pic „aerul” din arest, asta mai ales pentru că, odată ajuns la Urgenţe, acesta a spus că nu înghiţise nimic de fapt. „Personalul medical l-a supus, totuşi, unui set de investigaţii specifice, pentru a se elimina orice suspiciune, după care a fost direcţionat din nou spre unitatea din care a fost adus”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

Tertipuri folosite pentru a scăpa de arest

 

Cazurile nu sunt singulare din păcate, iar la aceste tertipuri apelează cel mai adesea deţinuţii din cadrul Penitenciarului, unii având şi zeci de prezentări la Urgenţe, fie pentru că se automutilează, însă cu atenţie pentru a nu-şi face vreun rău, fie pentru afecţiuni închipuite. Astfel, un tânăr în vârstă de 17 ani a ajuns anul trecut la Urgenţe, după ce ar fi făcut exces de cafea, suc şi ţigări chiar în arestul Poliţiei Botoşani. Cercetat pentru furt, tânărul le-a spus gardienilor de la arest că nu se simţea bine. Văzând că starea lui se altera, aceştia au decis să sune la 112 şi să cheme o ambulanţă. Cadrele medicale l-au preluat pe tânăr şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Pediatrie, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Acolo, băiatul le-a spus medicilor că nu mâncase nimic toată ziua, în schimb a băut două cafele şi doi litri de Cola, fumând şi un pachet jumătate de ţigări.

Ulterior, acesta urma să fie retrimis la Poliţie, nefiind într-o stare medicală gravă.

 

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...