Bărbat ajuns la spital după ce a vrut să-şi satisfacă iubita

♦ Un botoşănean, în vârstă de 56 de ani, a ajuns la spital după ce a luat o pastilă pentru potenţă în încercarea de a-şi impresiona iubita
♦ Cazul nu este unul singular, iar o situaţie similară s-a încheiat tragic în judeţ

0

Pregătit pentru o partidă memorabilă de amor, un bărbat a fost luat cu ambulanţa dintr-un hotel din oraş înainte de a se bucura de clipele de neuitat. În vârstă de 56 de ani, botoşăneanul a mers la un hotel din municipiu în cursul zilei de luni şi urma să aibă o întrevedere cu o doamnă un pic mai tânără. Pentru a fi sigur că îi va oferi partenerei sale clipe de neuitat, acesta şi-a achiziţionat de la un magazin online o pastilă de culoare albastră, aşa cum a declarat chiar el. După ce a luat-o, însă, a început să se simtă rău. Avea ameţeli, o stare generală de rău şi pulsul mărit.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, astfel că o ambulanţă cu asistent a fost trimisă pentru a-i acorda asistenţă medicală. Pentru că bărbatul părea să fie şi destul de panicat, dar mai ales pentru că nu a putut preciza exact ce pastilă luase, acesta a fost transportat la Urgenţe cu ambulanţa.

„Pacientul a recunoscut că se ştia cu probleme cardiace şi a mărturisit că a înghiţit, cu o oră înainte, o pastilă albastră, cumpărată de pe Internet. Nu a ştiut sau nu a dorit să spună exact provenienţa sau marca ei. A fost stabilizat şi transportat ulterior la Urgenţe pentru a fi supus unor examene suplimentare”, a precizat medicul primar Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Bărbatul şi-a revenit destul de repede, fiind externat la cerere.

Bătrân ajuns la spital după ce iubita i-a dat o pastilă pentru potenţă

În mod surprinzător, cazul nu este singular şi nici nu este unul care să le fi surprins prea tare pe cadrele medicale.

În urmă cu exact doi ani, un bătrân de 87 de ani din Dimăcheni, a ajuns la spital după ce iubita, mai tânără cu aproape 20 de ani, şi în stare avansată de ebrietate, i-a dat o pilulă pentru potenţă, aparent fără ca acesta să ştie. La scurt timp, însă, bărbatului a început să i se facă rău, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia unei ambulanţe, solicitate la faţa locului de rudele bărbatului.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde cadrele medicale au reuşit să îl stabilizeze.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, rudele bărbatului sunând la 112 pentru a reclama faptul că femeia i-ar fi dat acestuia pastila fără ca el să ştie, însă ulterior oamenii nu au mai depus nici o plângere în acest sens, iar bărbatul era în stare bună.

Întâlnire amoroasă încheiată tragic

În toamna anului precedent, o întâlnire amoroasă în pădurea Rediu s-a terminat tragic. Plecat să se întâlnească cu o femeie, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a murit în urma unui stop cardio-respirator. De loc din comuna Drăguşeni, bărbatul a pornit la drum către Botoşani cu gândul să repare un espressor de cafea. Între timp, acesta ar fi luat şi o pastilă pentru potenţă, iar pe traseu, în maşina acestuia a urcat şi o femeie din Săveni, cu care acesta ar fi avut o relaţie. Imediat ce au ajuns în Botoşani, au mers spre pădurea Rediu şi au parcat maşina într-o poieniţă dinspre Cantonul Silvic pentru o partidă de sex în natură.

La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău, iar partenera l-a scos din autoturism, crezând că aerul curat îl va înviora. Când a văzut că acesta a început să se învineţească, femeia a sunat la 112. Timp de 45 de minute, medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, în final constatându-se decesul.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...