spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăActualitateaAparatele de sudură Miller Electric, printre cele mai bune din lume (P)

Aparatele de sudură Miller Electric, printre cele mai bune din lume (P)

În orice industrie, calitatea este pusă pe primul loc atunci când vine vorba despre producție.

Astfel, fiecare etapă în parte și orice lucrare efectuată pe un șantier sau într-un atelier trebuie să respecte, din toate punctele de vedere, cele mai înalte standarde.

Acest lucru se aplică și în cazul sudurii – activitate pe cât de comună, pe atât de importantă în tot ceea ce ține de construcţiile metalice şi producţia industrială.

Sudura tradițională – cel mai întâlnit tip de sudură

Sudura cu electrod învelit (SEI) – cunoscută și ca SMEI (Sudură Manuală cu Electrod Învelit) sau MMA (Manual Metal Arc) – este cel mai popular tip de sudură din lume, în foarte multe domenii fiind folosit în procent de peste 50% în detrimentul altor tipuri de suduri.

Totodată, acesta este procedeul de sudură clasic, folosit încă de la începutul anilor 1900, când a apărut ca o îmbunătățire a sudurii cu cărbune.

Popularitatea procedeului se datorează aplicabilității extinse a sudurii cu electrod învelit, fiind o tehnică aplicată cu succes în mai toate activităţile industriale de fabricație, întreţinere şi reparaţii, precum și în domeniul construcţiilor sudate.

În prezent, acest tip de sudură se realizează cu aparatul de sudură de tip invertor.

Procedeul sudurii tradiționale este potrivit pentru:

  • oţeluri carbon
  • oţeluri slab şi înalt aliate
  • oţeluri inoxidabile
  • fonte etc.

Ce avantaje oferă sudura clasică, cu electrod învelit:

  • costuri mici ale aparatelor de sudură și echipamentelor necesare
  • consum scăzut de curent electric
  • grad ridicat de manevrabilitate (aparatele fiind de mici dimensiuni)
  • pot fi sudate majoritatea materialelor folosite cu preponderență în oricare dintre activitățile industriale
  • permite sudorului să sudeze din orice poziție

Cele mai bune aparate de sudură

Indiferent dacă este vorba despre ateliere mici sau despre șantiere mari de construcții, de nevoile pe care sudorii le au sau de tipul de aparat de sudură necesar, toți cei care lucrează în construcţii metalice sau în producţia industrială recunosc calitatea invertoarelor de sudură Miller Electric – lider mondial în producerea celor mai bune aparate de sudură profesionale.

Aparatele de sudură de tip invertor de la Miller Electric pot fi utilizate în regim profesional pe șantiere sau în atelierele de producție, pentru lucrări și reparații din diferite industrii, inclusiv cea auto sau cea alimentară.

Detop, reprezentantul Miller Electric în România

Compania Miller Electric a fost fondată în anul 1929 în Wisconsin, SUA, de către Niels Miller – un om care, pornind de la o inovație prin care a dorit să răspundă nevoilor clientului, a reușit să ajungă cel mai mare producator din lume de aparate de sudare cu arc electric și echipamente de tăiere.

Miller Electric își menține și astăzi poziția de lider la nivel mondial în acest domeniu, prin stabilirea unui standard ridicat al fiabilității și calității în industrie.

În România, unicul importator al aparatelor de sudură Miller Electric este Detop – unul dintre cei mai mari furnizori din țară de echipamentele industriale, în special aparate industriale de sudură și de accesorii necesare pentru sudură, firma oferind, de asemenea, și servicii conexe de mentenanță și întreținere.

Produsele Detop pot fi găsite în showroomul din București sau pot fi comandate online, de pe Scule.detop.ro, la prețuri concurențiale și cu garanția livrării rapide.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4.3 ° C
4.3 °
4.3 °
81 %
1.3kmh
66 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...