vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateaCe trebuie să conțină vopseaua de păr astfel încât să obții cele...

Ce trebuie să conțină vopseaua de păr astfel încât să obții cele mai bune rezultate și să-ți protejezi părul? (P)

Orice femeie care și-a schimbat cel puțin o dată în viață culoarea părului știe care sunt dezavantajele acestui obicei. Dacă vopseaua de păr nu este aleasă corespunzător, părul poate suferi o serie de consecințe grave, care cu greu mai pot fi îndreptate.

Așadar, indiferent dacă alegi să te vopsești la salon sau acasă, este foarte important să optezi pentru o vopsea de păr care să te ajute să te bucuri de acel aspect plin de strălucire și vitalitate pe care fără îndoială ți-l dorești, dar fără să-ți afecteze structura firului de păr.

Mai mult decât atât, dacă optezi pentru vopsitul la salon nu înseamnă neapărat că vei beneficia de un produs mai bun din punct de vedere al ingredientelor din care este concepută vopseaua de păr. De multe ori, și la un preț mult mai mic, poți ieși în câștig vopsindu-te acasă.

Vopsea bună de păr găsești peste tot, de la farmacii și hypermarketuri, până la magazinele online.

Ce ingrediente ar trebui să conțină o vopsea de păr de încredere?

Este lesne de înțeles că orice vopsea de păr, pentru a reuși să-și atingă obiectivul de a acoperi orice fir alb și pentru a rezista timp îndelungat, este bazată pe o formulă chimică complexă.

Acest lucru nu înseamnă, însă, că vopseaua de păr nu poate fi bazată pe ingrediente cu extracte naturale, benefice pentru asigurarea unei îngrijiri speciale a părului și pentru a oferi o ultra-rezistență culorii acestuia.

Spre exemplu, dacă optezi pentru o vopsea de păr cu formulă îmbogățită cu ulei de argan, culoarea dorită va căpăta o intensitate deosebită și o strălucire uimitoare.

De altfel, keratina – unul dintre ingredientele-minune ale cosmeticii – poate contribui la hrănirea și îngrijirea firului de păr, protejându-l de numeroșii factori externi dăunători la care ne supunem în fiecare zi (vânt, soare, poluare etc.).

Părul nostru, la fel ca unghiile, conține keratină naturală, însă această componentă se distruge treptat atunci când părul este deteriorat chimic – adică supus vopsirii. De aceea, un plus de keratină pentru firele de păr este oricând binevenit, cu atât mai mult exact în timpul vopsirii.

Nu în ultimul rând, specialiștii în cosmetică și înfrumusețare au descoperit beneficiile extraordinare ale proteinei de mătase care, folosită ca ingredient în balsamul necesar după vopsire, poate acționa asupra fixării culorii în interiorul firului capilar, astfel încât să te poți bucura de o rezistență îndelungată a noului look.

În plus, proteinele de mătase contribuie la formarea unui film protector și hidratant la suprafața firului de păr, astfel încât acestea să-și păstreze nu doar culoarea, ci și suplețea și vitalitatea pentru mai mult timp.

Descoperă noua formulă pe care o conține vopseaua de păr GEROCOSSEN Color Plus SILK&SHINE

Gama de vopsele de păr Gerocossen Color Plus Silk&Shine conține o nouă formulă de ingrediente active compusă din ulei de argan, keratină și proteine de mătase.

  • Uleiul de aragan
  • conţine de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline.
  • conține acizi graşi esenţiali care contribuie la menținerea sănătății și a frumuseții părului.
  • hrănește și îngrijește părul.
  • protejează firul de păr în timpul vopsirii.
  • conferă luciu.
  • Keratina
  • acționează ca o proteină protectoare a stratului exterior al firului de păr.
  • penetrează firul de păr și îi repară structura și la interior, făcându-l mai rezistent.
  • reduce riscul de rupere.
  • protejează părul de agresiunile externe precum vântul, soarele puternic ș.a.m.d.
Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...