Olimpism şi laurieni la Sfântul Stelian

0

 

,,Înţelepciunea şi iubirea mea sunt jocul!”, este antetul sub care s-a desfăşurat o nouă activitate iniţiată de profesorii Colegiului Naţional „August Treboniu Laurian”, în colaborare cu elevii şi dascălii Liceului „Sfântul Stelian” Fiind în clasele a II-a, a IV-a şi a V-a, micii participanţi au fost ajutaţi să marcheze „Olimpique day 2018”, prin diverse jocuri, iar în final au fost premiaţi cu tricouri, diplome şi medalii toţi participanţii.

Alături de profesorii Lavinia Ghineţ, Elena Alecsa, Maria Ciobanu, Anabela Pălimariu, Cristina Afăcliei şi Angela Zgură, unii chiar însoţiţi de părinţi, participanţii au demosntrat că sportul şi jocul merg mână în mână şi bucură pe toată lumea.

Frumuseţea, sănătatea, disciplina, personalitatea armonioasă se întreţin cu joc, cu sport, cu mişcare.”,,Am participat cu elevii la această activitate înţelegând importanţa educării elevilor, în spiritul sportivităţii, fair-play-ului şi toleranţei. Mulţumim colegilor care ne-au implicat în această activitate, filialei din Botoşani a Academiei Olimpice Române şi sponsorilor deopotrivă. ”, sunt câteva dintre cele declarate de profesorii participanţi, în timp ce copiii şi părinţii au povestit că: ,, Cel mai mul mi-au plăcut fotografiile, când ne-am jucat cu mingea şi când ne-a servit cu medalii ” , Cadourile mi-au plăcut” , A stat cu tricoul toată ziua acasă, s-a jucat cu medalia , a pierdut-o în curte, când s-a trezit a II -a zi de dimineaţă s-a dus să o caute nu merge la şcoală până nu o găsesţe. A găsit-o lângă scrânciob.”

+0 -0
se încarcă...