spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăActualitateaCum îți crești valoarea casei, în acest an, înainte de a o...

Cum îți crești valoarea casei, în acest an, înainte de a o vinde

Pentru a crește valoarea unei case, în vederea unei viitoare vânzări, în primul rând trebuie să se mizeze pe menținerea unei stări cât mai bune la nivel structural. Pe lângă asta, prețul unei locuințe poate fi crescut și prin renovare sau moderniza.

Indiferent dacă este un apartament nou sau vechi, o casă cu teren sau vilă, cert este că o astfel de locuință se va vinde mai bine dacă oferă mai mult confort viitorului proprietar.

Ține minte că la acest capitol, detaliile chiar contează și uneori pot face diferența!

Prin urmare, este necesar să investești mai mult sau mai puțin în casa ta, pentru a-i crește valoarea înainte de a o vinde în acest an, cu sau fără ajutorul unei agenții imobiliare.

Renovarea casei

Prin utilizarea unei case, de-a lungul anilor, apar mai multe uzuri, care dăunează aspectului acesteia. De obicei, acestea pot cauza probleme și pot scădea prețul de vânzare sau de închiriere al locuinței. Din acest motiv, considerăm că este important să renovezi locuința, înainte de a o vinde, astfel îi crești valoarea și poți impresiona mai mult un client interesat să o vadă, pentru a o cumpăra.

De exemplu, dacă decizi să renovezi podeaua, să instalezi un parchet nou, vei schimba foarte mult vitalitatea și frumusețea locuinței. Pardoseala suferă daune foarte multe în timp, de aceea schimbarea sau renovarea ei este o idee grozavă.

Extinderea spațiului din interiorul casei prin decor

Există câteva trucuri de decorare prin se poate crea un efect de amplificare a spațiului interior. Iată câteva dintre acestea:

Pentru a crea senzația de spațiu mai mare, poți folosi oglinzi impresionante, amplasate pe un perete sau la un dulap cu haine.

Folosește combinații de culori pastelate, tonuri luminoase, prin obiecte de mobilier, covoare, perne și alte elemente de decor.

Prin utilizarea dungilor ai posibilitatea de a crea impresia de linearitate și de mediu mai lung. Poți alege de pildă un covor sau un tapet cu dungi.

Folosește culori deschise pentru pereți pentru că acestea pot oferi mai multă luminozitate și amplitudine mediului interior. În acest an sunt la modă nuanțele pastelate de gri, roz deschis, galben pai, albastru, bej, nuanța ghimbirului și acestea funcționează foarte bine în combinație cu alb.

Îmbunătățirea iluminării casei

Iluminarea perfectă în casă poate schimba foarte mult aspectul acesteia. Spațiul interior va părea mai viu și mai elegant, iar mobilierul și obiectele decorative vor fi puse mai mult în valoare.
Iluminatul este important atât pentru interiorul casei, cât și pentru exteriorul ei. Orice zonă a casei trebuie pusă în valoare, chiar și terasa, grădina, balconul, fațada. Pentru a crea un mediu intim dar și modern, poți folosi un joc de lumini, astfel casa va avea o notă originală.
Folosirea aplicelor cu un design elegant, realizate din diferite materiale, va crea o iluminare plăcută și caldă. O ideea bună, pentru a-ți pune casa în valoare, este să optezi pentru iluminatul decorativ, ce va crea o atmosferă misterioasă, plăcută și primitoare.

Un șemineu crește valoarea casei

Un șemineu electric modern este o adevărată operă de artă, indiferent de model, poate fi de colț, 3D, încastrat în mobilă sau în perete, cu laturi ce imită piatra, clasic sau prevăzut cu un cadru din marmură. Șemineul electric modern sau clasic va crește valoarea casei. Spunem asta deoarece visul multor oameni este de a avea o casă cu șemineu.

Acum, șemineul electric este o alternativă bună la șemineul tradițional și poate fi instalat în orice tip de locuință, chiar și într-un apartament, dacă acest lucru este posibil.

Fără îndoială factorul estetic are o mare importanță în ziua de azi, de aceea producătorii au creat sisteme de încălzire inovatoare, cu aspect elegant, modern, care sunt și mai ieftine decât alte soluții de încălzire. Astfel de modele pot fi găsite în oferta de șeminee electrice de pe Hombee.ro, care se adaptează oricărui buget și stil de design interior.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.5 ° C
9.6 °
9.3 °
85 %
3.4kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...